- Steam Deck
- Milyen monitort vegyek?
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Med1on
aktív tag
Részben ide kapcsolódik és már régóta meg akarom kérdezni. Nehezen tudom elképzelni de létezik az, hogy a 16 tesszellátornak és a "robbantott" felépítésnek (4 setup motor, 4 tri/sec) lehet komolyabb hasznát venni a professzionális vgák piacán? Én aláírom, hogy nem a gaming piac volt előtérben a fejlesztés során, de ezek a vonások pedig oda kedveznek (szerintem). 65%-ba HPC, 30%-ba PC 5%-ba meg beazonosíthatatlan a chip felépítése.
Tulajdonképpen ha a TSMC "nem szólt volna közbe" az elképzelés nem olyan rossz GF100 (kissé nyögvenyelősen de) 2 piacra illetve egy butított variánsa jobb méret/teljesítmény aránnyal csak PC-re (GF 104/108?) persze azok a bizonyos "ha"-val kezdődő mondatok..... -
Raymond
titán
A tobbieknek is:
A Tesla es a Quadro egyseget ugy hivjak Professional Services Business. Nem a hardware a donto. Nem viccbol ugyanaz a chip egy sima Geforce-ban es egy Quadro-ban vagy Tesla-ban (az hogy a DP most ujonnan le van fojtva a GF-ben lenyegtelen, a funkcionalitas ott van es ez egy par hetes ugy). Az a lenyeg amit a hardware kore adnak - a szoftveres tamogatas driverek es fejlesztoeszkozok/kornyezet. Validalas professzionalis alkalmazasokhoz, hibajavitasok stb.
Nem kell a Fermi-t felhozni egyebkent mert ahogy irtam, nem a Fermi vegett vannak ott ahol vannak a professzionalis piacon mivel a Fermi csak par hetes termek. Regen ott vannak mar. Nezd meg az okoszisztemat ami a termekeikhez van es a szolgaltatasokat amit nyujtanak. Hiaba van az AMD-nek ott a gyorsabb chip mar tavaly osztol, nem szereztek emlitesremelto teret se a FireGL termekekkel se a HPC piacon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest