- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
Állóflamet, személyeskedést és közízléssel kapcsolatos megmondást hagyjuk.
-
melega
őstag
Én a Red Dead Redemption 2-re szavaztam mint év játéka, szerintem is sokkal jobb mint a Frotnite.
Amúgy a God of War szerintem megérdemelte hogy megszavazták év történetmesélése, legjobb playstation játék, legjobb hang, és design kategóriában. Még mindig a kedvencem.
A legjobban várt A Cyberpunk 2077 nálam is hatalmasat fog durranni.
-
mike1334
veterán
Tehát a Fortnite az kommersz, azt szeretni rossz ízlésre vall, mert....pontosan miért is? Mert Neked nem tetszik? Persze lehet fanyalogni, csak felesleges. Ez egy játék, az a lényege, hogy szórakoztasson. Ha magas kultúrára vágysz menj színházba, olvas Hegelt meg Kantot, stb.
Amúgy szinte csak a fujjolás megy, de nem nagyon látni, hogy kinek mi volt az év játéka, azt már nem írják le, mert még valaki azt mondaná rá, hogy az is kommersz -
j3my
csendes tag
válasz
Döglött Róka #23 üzenetére
(#23) Döglött Róka, (#25) mike1334: Engedtessék meg kérem fanyalogni a közízlést illetően.
Hogy szomorúbbat ne mondjak pontosan látjuk mi a vége annak, hogyha a kommersz rossz ízlésnek rendeljük alá a kultúránkat. -
Tian66
senior tag
Az életmű díjjal teljesen egyetértek! A Souls jatekok miatt.
A többi meg azért érdekes mert én se ezeket jelöltem volna. Valószínűleg azért mert nem vagyok tini. -
Ezek közül a Subnautica valóban pazar játék, a többit nem ismerem / nem tetszik.
Azt mondjuk tudtam, hogy a Fortnite nagyon népszerű, habzsolják a tinik. -
GodGamer5
addikt
Fortnite, Pubg... Megyek hányni... Nagyon lent van a mérce... 😰
-
Döglött Róka
veterán
válasz
[Prolixus] #21 üzenetére
Nem, te hozongsz mert nem a te kedvencedet szavaztak meg. Mulatsagos amugy.
-
Wesder
titán
válasz
Döglött Róka #19 üzenetére
Van PvE része, ami nincs kész, de amit eddig megcsinàltak az végigjàtszható.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Döglött Róka #19 üzenetére
Jó, értetlenkedjél.
Akkor a kizárólag (vagy elsősorban) single-player játékokat végigjátszani, a multi only-kat meg alaposan megismerve szavazni.
(#20) Polllen
??? A hivatkozott hozzászólásban írom le hogy hype szavazás, ami kb. ugyanaz.
-
Polllen
nagyúr
válasz
[Prolixus] #18 üzenetére
Miért teszel úgy, mintha ez nem szimpátia szavazás lenne?
-
Döglött Róka
veterán
válasz
[Prolixus] #18 üzenetére
Nem tudom hogy lehet a fortniteot meg az overwatchot vegigjatszani.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Döglött Róka #7 üzenetére
Ha úgy tetszik...kíváncsi lennék a szavazók hány %-a játszotta végig az összes jelöltet és azok alapján mond véleményt. Ez egy hype szavazás, nem a hozzáértésről szól.
-
Döglött Róka
veterán
Meg a CS. Rainbow6 rétegjáték, mint a Quake.
Egyébként ezt a nevetséges elitizmust nem értem. A Fortnite nem az én stílusom, kipróbáltam, nem értem a battle royal-t de megértem hogy nagyot ment idén mert kiforrott, ingyenes, folyamatosan frissítik és bármin elfut, nem kell hozzá félmilliós gép. Teljes mértékben megérdemli.
-
Fitzgerald
veterán
Meglehetősen sötét jövőképet vetít előre az a tény, hogy a Fortnite lett az év játéka.
-
tuki2200
senior tag
válasz
-Skylake- #11 üzenetére
Olyan lehetsz mint baratom, ki sem hajlando probalni a Diablot mert "csak egy hulye kis babut latsz es nyomkodod az X-et mi a jo ebbe?" Vagy az Overwatchnal "tiszta gagyi mesefigurakkal rohangaszni mint az ovodasok" es nem a 10-es korosztalyba tartozik... sot nem is 20-asba ...
Az Overwatch-on kivul egy mainstream nepszeru kompetitiv jatek van a Rainbow6 szerintem, ugytunik ezt jobban szeretik. A Fortnite-ot pedig el kell fogani, hogy mindent letarolt iden, ez nem is lehet kerdes. Ugy mint a PUBG anno..
-
mike1334
veterán
válasz
- = Zk = - #13 üzenetére
Milyenek? A butábbak, tájékozatlanabbak, kevesebbet érők? Ha valaki azzal a játékkal tud jól szórakozni (és sokan vannak így), akkor ő már kevesebb, az ő szava nem ér annyit vagy mi? Egy játék lényege nem az, hogy szórakoztasson? Mondom ezt úgy, hogy nem játszok a fortnite-tal és nem szeretem a stílust.
Meg kellene tudni elfogadni azt, hogy másnak (jelen esetben a többségnek) más a véleménye és nem feltétlenül ők tévednek.. -
-Skylake-
addikt
válasz
Döglött Róka #7 üzenetére
Aki az ev jatekaba szavazza be a fortniteot es az overwatch-ot, hat azokat valoban ne vegyuk komolyan.
-
-Skylake-
addikt
válasz
[Prolixus] #1 üzenetére
Ez se rossz
"Az év esport játéka: Overwatch"
Gondolom a szavazas nem korhataros ezekszerint.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
- = Zk = - #8 üzenetére
Ezt szavazták meg.
És idei megjelenés.
-
- = Zk = -
félisten
Az év PC játéka: Subnautica
ahm... wa'?!
-
Döglött Róka
veterán
válasz
[Prolixus] #6 üzenetére
Tehát ne vegyük komolyan a játékosokat?
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Juhaszatti #5 üzenetére
Jah, hoppá. Ezt nem tudtam/olvastam.
Hát igen akkor eleve nem is volt mit komolyan venni.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
[Prolixus] #1 üzenetére
Az a baj, hogy ez nem a rendezvényről árul el sokat, hanem a játékosok igényeiről. Hiszen ezt a játékosok szavazták meg, nem egy szubjektív zsűri.
-
Honzi
senior tag
Nickelodeon awards
Elég gáz de a többi se volt semmi már a jelölteknél.
Vicc ez a szavazosdi ebben a formában. -
csiki_92
aktív tag
Eddig olvastam én is...vicc.
-
Scholes9
nagyúr
Fortnite, mint év játéka
-
[Prolixus]
addikt
Év játéka: Fortnite....
OK, ennyit erről a rendezvényről.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A God of War több díjat is besöpört, de egyéb érdekes címek is feltűnnek az idei listán, a Fortnite például az év játéka lett.
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Eladó Új Steam Deck OLED 1TB, 3 év jótállásal
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Sony PlayStation 4 Slim Jet Black 500GB + JÁTÉKOK
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest