Hirdetés
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kompakt vízhűtés
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobal
tag
Nem tudom kinek milyen tapasztalata van, de elég jól meg vannak csinálva a GOG-os játékok windows-os verziói, így én még eddig az összes GOG-os játékot (amivel dolgom volt) probléma nélkül tudtam futtatni Linuxon Wine-al.
-
[CsuCsu]
őstag
A Linux szép és jó, de játszani erősen hipsterségnek tartom.
-
Dilikutya
félisten
Szerintem az eddig megvett játékok, ha Linux támogatást kapnak a GOG-on, akkor nálad is megjelennek. A Steam-en is automatikusan megkaptam az ilyet. A kérdés inkább az, hogyan lehetne megoldani. A Steam-en is csak olyan linuxos van, aminek eleve készült portja, illetve kiemelten a Valve játékok, amiket viszont ők maguk portoltak Linuxra, bár ott nagy könnyebbség, hogy mindegyik Source motorral megy, és alapból támogatott az OpenGl mód.
-
turbulencia8
őstag
Szerintem is Wine alatt sok régi játék fut (az én kedvencem a Sudden Strike 2), szóval ez nem feltétlen para, Inkább maradjon a GOG.com olcsó, pl. a Heroes of Might and Magic 5. részével 10 dollárért nagyon jól szórakoztam. A Steam esetén is erősen korlátos a linuxos játékok száma.
-
djculture
félisten
Eleve a franc se venne meg megint minden programot amit eddig megvettem windows-ra..
-
Mondjuk a közösség elég jól kezeli a dolgot, a népszerűbb cuccokat támogatja a Playonlinux.
-
gery2123
őstag
Ezt szerintem azzal át lehetne hidalni , hogy egy bizonyos platformra lenne megírva. A steam is az Ubuntu 12.04 adta meg mint alap. Mondjuk aki Linuxot használ, az elsődlegesen nem játszani szeretne szerintem.
-
Mister_X
nagyúr
Picit kár. De amúgy csak megoldható a Windowsos játékok futtatása Linux alatt is, pláne az ilyen régieké. Szóval aki nagyon Linuxon akar játszani, az megoldhatja.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rendszergazda topic
- Hardcore café
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- PlayStation 4
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- LG 77" G4 OLED evo 4K HDR Smart 144Hz Gaming TV
- ASUS ROG STRIX 4090 (RTX4090-O24G-GAMING) 24GB GDDR6X (még 12 hó garival)
- Eladó Cisco Switch SG500 és SG350
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest