Hirdetés
- Nosztalgikus húrokat pendít meg a Qwertykeys legújabb, szürreális ajánlata
- Az AMD X870 platform meghódítására tör a Sapphire alaplapos divíziója
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az AMD X870 platform meghódítására tör a Sapphire alaplapos divíziója
- Projektor topic
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobal
tag
Nem tudom kinek milyen tapasztalata van, de elég jól meg vannak csinálva a GOG-os játékok windows-os verziói, így én még eddig az összes GOG-os játékot (amivel dolgom volt) probléma nélkül tudtam futtatni Linuxon Wine-al.
-
[CsuCsu]
őstag
A Linux szép és jó, de játszani erősen hipsterségnek tartom.
-
Dilikutya
félisten
Szerintem az eddig megvett játékok, ha Linux támogatást kapnak a GOG-on, akkor nálad is megjelennek. A Steam-en is automatikusan megkaptam az ilyet. A kérdés inkább az, hogyan lehetne megoldani. A Steam-en is csak olyan linuxos van, aminek eleve készült portja, illetve kiemelten a Valve játékok, amiket viszont ők maguk portoltak Linuxra, bár ott nagy könnyebbség, hogy mindegyik Source motorral megy, és alapból támogatott az OpenGl mód.
-
turbulencia8
addikt
Szerintem is Wine alatt sok régi játék fut (az én kedvencem a Sudden Strike 2), szóval ez nem feltétlen para, Inkább maradjon a GOG.com olcsó, pl. a Heroes of Might and Magic 5. részével 10 dollárért nagyon jól szórakoztam. A Steam esetén is erősen korlátos a linuxos játékok száma.
-
djculture
félisten
Eleve a franc se venne meg megint minden programot amit eddig megvettem windows-ra..
-
Mondjuk a közösség elég jól kezeli a dolgot, a népszerűbb cuccokat támogatja a Playonlinux.
-
gery2123
őstag
Ezt szerintem azzal át lehetne hidalni , hogy egy bizonyos platformra lenne megírva. A steam is az Ubuntu 12.04 adta meg mint alap. Mondjuk aki Linuxot használ, az elsődlegesen nem játszani szeretne szerintem.
-
Mister_X
nagyúr
Picit kár. De amúgy csak megoldható a Windowsos játékok futtatása Linux alatt is, pláne az ilyen régieké. Szóval aki nagyon Linuxon akar játszani, az megoldhatja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Whisky topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Elektromos autók - motorok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Napelem
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Dell 27" 2K sok kis karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Apple iPhone 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Onikuma GT808 Tri-Mode Vezeték Nélküli Gamer Headset
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi