Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPad topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobal
tag
Nem tudom kinek milyen tapasztalata van, de elég jól meg vannak csinálva a GOG-os játékok windows-os verziói, így én még eddig az összes GOG-os játékot (amivel dolgom volt) probléma nélkül tudtam futtatni Linuxon Wine-al.
-
[CsuCsu]
őstag
A Linux szép és jó, de játszani erősen hipsterségnek tartom.
-
Dilikutya
félisten
Szerintem az eddig megvett játékok, ha Linux támogatást kapnak a GOG-on, akkor nálad is megjelennek. A Steam-en is automatikusan megkaptam az ilyet. A kérdés inkább az, hogyan lehetne megoldani. A Steam-en is csak olyan linuxos van, aminek eleve készült portja, illetve kiemelten a Valve játékok, amiket viszont ők maguk portoltak Linuxra, bár ott nagy könnyebbség, hogy mindegyik Source motorral megy, és alapból támogatott az OpenGl mód.
-
turbulencia8
őstag
Szerintem is Wine alatt sok régi játék fut (az én kedvencem a Sudden Strike 2), szóval ez nem feltétlen para, Inkább maradjon a GOG.com olcsó, pl. a Heroes of Might and Magic 5. részével 10 dollárért nagyon jól szórakoztam. A Steam esetén is erősen korlátos a linuxos játékok száma.
-
djculture
félisten
Eleve a franc se venne meg megint minden programot amit eddig megvettem windows-ra..
-
Mondjuk a közösség elég jól kezeli a dolgot, a népszerűbb cuccokat támogatja a Playonlinux.
-
gery2123
őstag
Ezt szerintem azzal át lehetne hidalni , hogy egy bizonyos platformra lenne megírva. A steam is az Ubuntu 12.04 adta meg mint alap. Mondjuk aki Linuxot használ, az elsődlegesen nem játszani szeretne szerintem.
-
Mister_X
nagyúr
Picit kár. De amúgy csak megoldható a Windowsos játékok futtatása Linux alatt is, pláne az ilyen régieké. Szóval aki nagyon Linuxon akar játszani, az megoldhatja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- OLED TV topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest