- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PLC programozás
- Steam Deck
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobal
tag
Nem tudom kinek milyen tapasztalata van, de elég jól meg vannak csinálva a GOG-os játékok windows-os verziói, így én még eddig az összes GOG-os játékot (amivel dolgom volt) probléma nélkül tudtam futtatni Linuxon Wine-al.
-
[CsuCsu]
őstag
A Linux szép és jó, de játszani erősen hipsterségnek tartom.
-
Dilikutya
félisten
Szerintem az eddig megvett játékok, ha Linux támogatást kapnak a GOG-on, akkor nálad is megjelennek. A Steam-en is automatikusan megkaptam az ilyet. A kérdés inkább az, hogyan lehetne megoldani. A Steam-en is csak olyan linuxos van, aminek eleve készült portja, illetve kiemelten a Valve játékok, amiket viszont ők maguk portoltak Linuxra, bár ott nagy könnyebbség, hogy mindegyik Source motorral megy, és alapból támogatott az OpenGl mód.
-
turbulencia8
őstag
Szerintem is Wine alatt sok régi játék fut (az én kedvencem a Sudden Strike 2), szóval ez nem feltétlen para, Inkább maradjon a GOG.com olcsó, pl. a Heroes of Might and Magic 5. részével 10 dollárért nagyon jól szórakoztam. A Steam esetén is erősen korlátos a linuxos játékok száma.
-
djculture
félisten
Eleve a franc se venne meg megint minden programot amit eddig megvettem windows-ra..
-
dabadab
titán
Mondjuk a közösség elég jól kezeli a dolgot, a népszerűbb cuccokat támogatja a Playonlinux.
-
gery2123
őstag
Ezt szerintem azzal át lehetne hidalni , hogy egy bizonyos platformra lenne megírva. A steam is az Ubuntu 12.04 adta meg mint alap. Mondjuk aki Linuxot használ, az elsődlegesen nem játszani szeretne szerintem.
-
Mister_X
nagyúr
Picit kár. De amúgy csak megoldható a Windowsos játékok futtatása Linux alatt is, pláne az ilyen régieké. Szóval aki nagyon Linuxon akar játszani, az megoldhatja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Android játékok topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PLC programozás
- További aktív témák...
- Dell Alienware AW2521H
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest