Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolopele
nagyúr
Akkor el sem hinnéd, hogy az én MSI - m induláskor hirtelen pörög fel, majd bizonyos fordulat mellett pulzál, manuális beállítást alkalmaztam ezek elkerülésére. Az újabb fajta, "továbbfejlesztett" ventik alulmúlják mint amilyen a Pascal esetében voltak. Járt nálam sokféle kártya, de eddig az RTX esetében messze az Aorus és a Strix hűtése volt a legkellemesebb számomra gyári beállítások mellett ( ja, igen, valóban kissé rezonál a Giga is, amennyiben 100% - on járnak a ventik, csak éppen 50-60% fölé nem akartak menni legvadabb tesztjeim során sem)
Mint MSI fan viszont inkább beállítom manuálisan, de ugyanezt tenném az Aorussal is vagy bármelyikkel, mert az indulásnál hallható felpörgést nem tudom elviselni, főleg amikor játékon belül ez többször is előfordul. Játéknál egy katt és manuális, befejezve egy katt és gyári
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Formula-1
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Gyúrósok ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Robotporszívók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24+ 256GB,Újszerű,Kabellel, 12 hónap garanciával
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 17 Air 256,Új, Bontatlan,36 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Mint MSI fan viszont inkább beállítom manuálisan, de ugyanezt tenném az Aorussal is vagy bármelyikkel, mert az indulásnál hallható felpörgést nem tudom elviselni, főleg amikor játékon belül ez többször is előfordul. Játéknál egy katt és manuális, befejezve egy katt és gyári