- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
Érdekes amiket mondasz.
Nekem MSI-ről nem a minőség jut eszembe, bár tény hogy az alaplapjaikat ismerem jobban és azok nem a legjobbak.
Az asus tényleg jó alkatrészekben (kész termékeik szarok, pl laptopjaik), de feláras. Nem minőségibb annyival, mint amennyivel drágább szokott lenni.Sapphire esetében tény, hogy nekem egyedi hűtésű példányom van, de ez halkabb, mint a tápom, szóval nem tudom mi lehet a gond a többivel.
Majd ha a következő kártyát tervezem megvenni, akkor úgyis utánaolvasok, mert ezek az infók szinte szériánként változnak, de te vagy az első, akit szidni látok.
Amúgy én speciális eset vagyok, mert szinte soha semmilyen elektronikus eszköz nem szokott tönkremenni nálam. Sőt, általában a közelségemtől megjavulnak.
Tudjátok, vannak azok az emberek, akik hozzá sem nyúlnak, de ha a közelébe mennek valaminek, az tönkremegy. Na én az inverzük vagyok. Mindig hívnak, hogy valami nem jó, és ha odamegyek, akkor megy magától.
A garanciásoknál dolgoznak még olyanok, mint én, és akkor jársz úgy, hogy beviszed és ott nem sikerül előhozni a hibát, ami otthon bezzeg folyton előjön.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Okos Otthon / Smart Home
- World of Tanks - OFF topic
- Opel topik
- Építő/felújító topik
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest