Új hozzászólás Aktív témák
-
csillagkapu
csendes tag
Az, hogy "lelke rajta" szerintem nem túl pozitív kicsengésű meglátás. Csak azt a gondolatot szerettem volna eljuttatni hozzád, hogy a közalkalmazotti státusz nem minden esetben kényszerből jön. Az én ismeretségi körömben szerencsére van egy csomó olyan pedagógus, akik nem fanyalognak és amit csinálnak az példaértékű lehet mindannyiunk számára. Az a hivatásuk és ráadásul jól csinálják, mindenféle fanyalgás nélkül. És ők választották, de ez csak egy példa a rengeteg közül. Mert egyébként azt írtad, hogy
"Nehezen érthető hogy aki piacképes diplomával rendelkezik az miért akar közalkalmazottként dolgozni." Egyáltalán nem érthető "nehezen". Nem mindenkit a pénz, vagy a minél több pénz motivál. Képzeld van egy csomó olyan ember, aki úgy választ szakmát, hivatást, hogy nem a várható pénzt számolgatja. Na, de most én is megyek dolgozni, gyakorolni a hivatásomat. Pacsi -
csillagkapu
csendes tag
A közalkalmazotti bértábla elég széles skálán mozog (sok minden lehetsz ilyen státusszal, pl; tanár, portás, politikus, orvos stb...), továbbá nem csak azért "megy" valaki közalkalmazottnak, mert hülyébb lenne nálad, vagy ne lenne piacképes papírja, annak számtalan oka lehet. Szóval ez is árnyaltabb egy pötit.
-
g@norbert
tag
Köszönöm, sejtettem ezt azért, de így már egyértelmű, elég sok eldurrant kártyval találkoztam már face csoportokban, hihetetlen mennyite hülyének nézik az embert, feldobják úgy a hirdetést, higy szerintetek mi lehet a baja, meg hogy valami szakit keresnek javításra, de inkább eladják, más majd biztosan jobban jár egy olcsó javítással, közben a képen látszik, hogy a tápcsatitól kb 2centire szénné van égve a nyáklap, meg el vannak látványosan durranva rajta a cuccok 🤣🤣
-
g@norbert
tag
,, Donald Trump, az USA napokban leköszönő elnöke még 2018-ban indított kereskedelmi háborút Kínával szemben, ami megnövelte a GPU árát, amennyiben a vállalatok nem kértek különféle mentességeket ennek megakadályozására. Ezek a mentességek ebben a hónapban lejártak, vagyis 7,5% és 25% közötti tarifákat kell majd alkalmazni minden PC-hardverre. Bár a vámok leginkább az USA-ra vonatkoznak, természetesen a hardverek világkereskedelmi áraira is befolyással lesz az amerikai drágulás. "
Ennyi, megmagyarázzák, hülyék lennének nem emelni, lehet felkészülni mentálisan a mókás emelt árakhoz, ahogyan azt korábban is nagy fontossággal kiemelték, hogy a kereskedelmi partnerek is tudjanak keresni a hardverkomponenseken 🤣🤣🤣
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- LEGO klub
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest