Hirdetés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen videókártyát?
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyorsabban viszi ki a gyártást Kínából az ASUS
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
dept
csendes tag
Hello!
Kellemes ünnepeket és sikerekben gazdag új évet szeretnék kívánni mindenkinek.
VGA karit vennék a GTX 980 és GTX 980Ti között hezitálok.
Max FULL HD-ben játszom ennyit tud a monitorom és egyenlőre nem is szándékozom 4K-ra váltani.
Nagy vonalakban 50 ezer pénz a két kártya közti különbség.
Mennyire érdemes titániumot venni?
Kérném hozzáértő véleményeteket.
Köszönöm
Üdv
-
kisbancsa
senior tag
.
-
Yllgrim
őstag
Oke oke, csinalok parat, ha kesz lesz akkor felrakom, a minosegert nem vallalok feleloseget...
-
Yllgrim
őstag
-
prime77
aktív tag
Na az engem is érdekelne,hogy egy Witcher 3 minden maxon full hd-ben hogyan fut mondjuk Novigradban.
Nvidia hairworks off/on módokban is megnézve,még a többi minden csuma.
Meg ami érdekelne egy GTA5 full hd-ban és minden csumán.Ami létezik minden,tehát az antialising is.
Még ha 25 fps is nem baj,legalább lássuk mit tud olyan beállításoknál ez a kari.
Persze ez egy 4790k-val lenne jó meg 8-16gb rammal.Ami látom neked pont meg van.
Ja és igen,ezek legyenek gameplayek.
Witchert láttam már novigradban egyébként.
50fps-el ment Nvidia hairworksel maxon full hdben.Hairworks nélkül meg 75-80 fps volt.
Viszont a GTA 5-t full hdben egy 4790k-val és egy gtx980ti-vel nem láttam még kimaxolva mindennel együtt.
Kérlek ha tudod tégy egy videót fel nekünk a youtubera a GTA 5 full settingsel!
Ha lehetséges! -
TTomax
félisten
Announcing GeForce Hotfix driver 353.38
Today we released a new Hotfix driver that addresses the following issue:
-Chrome Crashes/Freezes/TDRs
-Delays when starting or switching apps & games with GSYNC enabled
-
Yllgrim
őstag
Rendeltem egy Gigabyte G1-et, ha megjon es leteszteltem dobok fel majd par kepet.
-
westlake
félisten
Nem kamu bolt és az áraik sem hamisak. Ha jól tudom, csak cégek vásárolhatnak náluk.
2.1 Az iTech-sales Kft. az áruit és szolgáltatásait (termékeit) kizárólag a magyar Ptk. 685. §. d) és e) bekezdésében meghatározott értelemben vállalkozóknak, cégeknek (vagyis nem fogyasztóknak), valamint egyéni vállalkozóknak, társaságoknak és egyesüléseknek (ügyfeleknek) ajánlja.
-
Crytek
nagyúr
Erről a boltról tud valaki valamit?
Furcsán olcsó ez is meg a sima 980Ti is.
-
prime77
aktív tag
Srácok!
Azt mondja már meg valaki,hogy ezek a Hydro Copperek miért vannak szinte dupla áron mint a többi gyártó terméke?!
Mutatok két oldalt.
http://www.ebay.com/itm/EVGA-GeForce-GTX-980-Ti-Hydro-Copper-6GB-384-bit-GDDR5-/321777026734?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4aeb67c6ae
Itt 1699 dollár.
Itt egy másik a hivatalos oldal!
http://www.evga.com/Products/Product.aspx?pn=06G-P4-4999-KR
Itt meg 799.99 dollár.
Egyébként ahogyan az EVGA honlapján láthatjuk 150 dollárral adják többért a Hydro-t mint a sima alapverziókat.
Itthon akkor maximum 45 ezerrel lenne több mint egy alap 980Ti de majd kíváncsi leszek az árára. -
Yllgrim
őstag
Meg egy kerdes, ciripeles van-e a Ti oknal, mennyire zavaro ez es mennyire gyakori? Ki lehet szurni vajon, megszuntetni?
-
Yllgrim
őstag
Ezt mar azert tulzasnak tartom otthoni hasznalatra... 2x8 + 1x6 csati...
Ez esetleg mint versenyzo hogy fer bele az elmezonybe?
-
daveoff
veterán
Tök mindegy, 980Ti legyen, ennyi számít. Egyébként ha később vizezni szeretnéd, akkor mindenképpen jobb választás az EVGA, mert azt gari vesztés nélkül megbonthatod, a Giga az matricázva van én úgy tudom. Plusz ha az EVGA-t beregisztrálod a hivatalos oldalon, akkor kapsz rá plusz 2 év garit azt hiszem.
-
daveoff
veterán
Ha az árkülönbség nem számít, akkor a Classified a legjobb, ha úgyis vizezed majd, akkor tök mindegy. 980-ból a Gigát is nagyon dicsérik, az is biztos jó. 980Ti topikban már van egy EVGA ACX tulaj, az sem rossz. Igazából egyikkel sem fogsz mellé....
Én a Classified, vagy a Giga közül választanék, de inkább az előbbit venném, de gondolom az a legdrágább..
-
Yllgrim
őstag
980Ti felhozatalbol melyikek javasoltak?
EVGA GeForce GTX 980Ti Superclocked ACX 2.0+ 6144MB
EVGA GeForce GTX 980Ti Superclocked+ ACX 2.0+ 6144MB
EVGA GeForce GTX 980Ti Classified 6144MB
Gigabyte GeForce GTX 980Ti G1 Gaming 6144MB
Inno3D GeForce GTX 980Ti Herculez OC 6144MBMelyiket vennetek, egy top 3 rangsor esetleg?
Megelozendo a kerdeseket, igen, magamnak, igen Fury helyett.
Az meg lehet szempont hogy esetleg valamikor levizezem, de nem mostanaban.
(#918) westlake: koszi, 5-1-2 van most raktaron OCUK, megvarom a G1-et, holnap mar lesz nekik es lehet behuzom azt. Leraboltak a keszleteket tegnap ota...
-
Yllgrim
őstag
Tessek, itt egy teszt is hozza
Elvileg 500 koruli mennyiseget varnak a jovo heten...
-
Yllgrim
őstag
Ha valaki OCUK-t nezte, a Zotac Amp most eleg akcios a hetvegen, 23-an erkezik hozzajuk, tehat jovo het vegere mar lehet rajta jatszani. Elvileg.
(#915) TTomax: Ez nem jo, hanem nagyon szuper ar, ha Ti-re utaznak kerdes nelkul rendelnem is. De masoknak is meg kell adni a lehetoseget, aki Ti-re utazik es a jovo heten akar nem ref-es kartyat...
-
CoolMan
MODERÁTOR
Nyugalom Uraim! A következő veszekedésnél, mindegy ki kezdte és folytatta, alapból három nap pihenő a jutalom! Több figyelmeztetés nem lesz.
-
westlake
félisten
Nem kicsit beszűkült a látóköröd. A Fury X ellenfel nem a TX, hanem a Ti. Bármelyik egyedi hűtéses Ti átlépi a referencia Fury X-et. Kicsit tájékozódj jobban, mielőtt blődségeket írsz. Ráadásul a Ti-n ott a plusz 2GB VRAM, és nem kell hozzá vízhűtés.
#900: A Gigabite G1 nem tartozik a "csúcs" kártyák közé. Az egy dolog, hogy jelenleg ez lehet a legjobb nem referencia Ti. Várjál néhány hetet.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az NVIDIA legújabb VGA-ja 100 000 forinttal olcsóbban kínál csúcsteljesítményt. Lássuk, mit is tud pontosan!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen videókártyát?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LG LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Gitáros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok