- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
Nem tetszett a teszt, mert nagyon az jött le, mintha egy Ati szimpatizáns írta volna - vagy tévednék?
Személy szerint Atit vagy rajongóit leszóló Nvidiástól még nem olvastam sem itt, sem máshol hozzászólást, de az Atisok nagy élvezettel becsmérlik a másik oldalt, és számos esetben az egész hozzászólásuk is csak erről szól, vagy pedig egy-két kárörvendő mondat.Akik rávetitek magatokat egy-egy ilyen teszt után az Nvidiára, leszóljátok, a vásárlóit szintén
kárörvendő megjegyzéseket tesztek, nektek talán jobb lenne egy olyan világ, amiben nincs Nvidia. Oké, és fizetnétek a monopól árakat?
Addig jó neketek is, amíg van konkurens! Persze ti csak vegyétek az Atit, küszködjetek a driverével, hiszen csak az ár/teljesítmény arány számít.. NEKTEK talán.Én soha nem vennék Atit, egyszerűen eszembe sem jutna ilyesmi.
Mint ahogy Amd procit sem, vagy nem Inteles lapot.
Nem csak az adatok számítanak, hanem a márkába vetett bizalom, a jó tapasztalatok, és esetleges rossz tapasztalatok a konkurenciáról. De engem az is zavarna, ha a bios induláskor nem a megszokott patinás neveket írná ki.. Olyan ez, mintha egy Mercedes rajongónak akarnátok megmagyarázni, hogy az Audi jobb. (mert pl. jobb az ár/teljesítmény aránya) Erre a mercis csak legyintene, és azt mondaná: na és? Nekem EZ tetszik.. Az a lényeg, hogy jól érezzük magunkat a gépünkkel! Peace!
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az NVIDIA bemutatta harmadik, 100 ezer forint környékén tanyázó videokártyáját. A kérdés csak az, hogy kinek kell?
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- MSI GeForce RTX 5080 16G GAMING TRIO OC majdnem új 2028.04.22-ig magyar garis
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- MSI GeForce RTX 4070 VENTUS 3X E 12G OC
- 3 Év Gari - Asus RTX 3060 12GB Dual V2 OC 192bit
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest