Hirdetés
- Itt a Razer-féle PC Remote Play szolgáltatás
- Sok gyártó szavaz a hagyományos tápcsatlakozóra a GeForce RTX 5060 sorozatnál
- Az instabil gazdasági helyzet miatt nő a PlayStation 5 ára
- Még erősebb verziót hozott USB Type-C-s tápegységéből a Raspberry Pi
- Skálázhatóvá tenné a ferroelektromos memóriákat az FMC és a Neumonda
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Felgördült a függöny, kezdődhet a hardverszínház
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
#64791808 #3410 üzenetére
Én így közel 40 évesen jutottam csak el oda, hogy megtaláltam a munka-család egyensúlyt. És itt ez azt jelenti, hogy a munkából kellett lecsípni. Ahogy írják, határozottan nemet mondani. Ha 8 órát fizetnek, akkor nem kell/nem szabad 12 órát dolgozni. Nyilván néha belefér, de ne legyen általános.
A főnök csak egy főnök, nem kell félni tőle. Mit tud csinálni? Legrosszabb esetben kirúg, max. elmész egy jobb helyre. (Nyilván ez csak akkor működik, ha az embernek valós lehetőségei vannak).
Szóval nem kell elviselni, ha bunkó/ köcsög a főnök. Az ilyen ordibálós f@szkalapokat meg le kell oltani, nem vagy kutyája. A frusztrációját máshol vezesse le. -
IO.sys
őstag
válasz
Nálam ez volt, 100+% teljesítmény, mondjuk ez hozott is két fizetésemelést, de itthon válás, meg ettől függetlenül is komoly leterheltség. Erre jött bent a hívás, hogy hív a főnök. Jó urasan lebszott (30 éves fütyi), hogy elengedtem magam, meg miért én döntöm el, hogy mikor mit csinálok. Hát mondjuk azért, mert én vagyok az informatika vezetője, de ezzel most minek foglalkozni.
Jövő héten én mondom meg neki, hogy nagyon rossz emberbe kötött bele és eléggé össze van zavarodva a valóságot illetően, de most majd kitisztul...
-
válasz
Ja, az alap, hogy ha van meó, azt csinálja az ember, de a túlterhelést jobb elkerülni, mert akkor pl. a valóban sürgős dolgokra is nehezebb reagálni.
Meg a "jól" fizető munkaadóknak sem hiszem, hogy érdemes 100%-ot nyújtani. Már csak üzleti alapon sem.@Cerebellum : Ez is egy módszer, csak nálunk alapvetően nincs gond a melóval, ezzel a pár idiótával van, amelyik nem ért semmihez, de felfelé nagyon meg akar felelni.
Ezek ugyanannak a dolognak a különböző megoldásai.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- Retro hardver csomag egyben vagy külön is!!
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ / 5G / 256GB / Számla+Garancia /
- Bomba ár! HP ZBook 15 - i7-4700MQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG OLED Televíziók -30%
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest