Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fujifilm X
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
E.Kaufmann #3144 üzenetére
én kocsonyának való csomaggal jártam így: január2 még szabadság, nagyobb szupermarketekben nem volt kész csomag és pultból összeválogatható alapanyag sem
délelőtt egy közeli penny-hez vitt az utam, először pékáruhoz mentem: ez volt a hiba... kb 2 percet időztem ott, majd mentem a húsos hűtőhöz, kocsonyának csak a helye, nézek egy ott álló nőnek a kocsijába, ott egy kocsonyacsomag... kb fél perccel azelőtt vehette ki a hűtőből
...alig 1 hónappal később akciózzák a csomagokat ugyanúgy pennyben, hétvégén... akkor másik üzletbe mentünk, azonnal megyek a húsos hűtőből, ott szó szerint az orrom előtt vitték el az utolsót
...mindkét esetben vettünk aztán máshonnan, de akkor is bosszantott, hogy pillanatokon múlott
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- Apple asztali gépek
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Robogó, kismotor
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- G2A
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
- ASUS VIVOBOOK X560UD-BQ009
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS: Vállalati hardvermegoldások és nagykereskedelmi lehetőségek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest