- Vezetékes FÜLhallgatók
- RAM topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Videós, mozgóképes topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keszi86
csendes tag
Sziasztok.
Én körülbelül 2 hónapja vettem használtan egy Instinct Solat Tacticalt 22 napot ír teljes feltöltés után 20%-os háttérvilágítássa nem tudom ez jó-e. Jó óra amúgy eddig tetszik, viszont van pár dolog amivel van probléma vagy csak én gondolom annak.
1. Múltkor random lemerült, vagyis egyik nap feltöltöttem estére 2 napot írt 9%-ot. Ki-be kapcsolás megoldotta.
2. Háttérvilágítással (90%) mintha csíkos lenne a kijelző halványan, bár annak lehet olyannak kell lennie.
3. Folyamatosan le-le csatlakozik véletlenszerűen a telefonról (Honor view 10).
4. Nem nagyon akar szinkronizálni. Például igaz nem folyik semmilyen tevékenység de a napi pulzust napintenzitást stb. nem mutattja a connect bár ez lehet a program hibája. Viszont az időjárás meg az értesítések működnek.
Ezeket vettem észre ha valaki tud esetleg ezekre valami megoldást, szívesen venném.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Garmin terepórája nem okos, mindig aktív kijelzője pedig csak nem is színes, ellenben kifejezetten szívós és profi, ha kihívásokról, küldetésekről és aktivitáskövetésről van szó.
- DOOM - The Dark Ages
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tőzsde és gazdaság
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- World of Tanks - MMO
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple Watch 7 45mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 84%/p4253
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest