Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pompi

nagyúr

válasz t72killer #691 üzenetére

Én durván évente jutok egy búvár szafarira, tehát agyon használva így sem lenne. Viszont a jelenlegi Sunntommal pont aza bajom, hogy elemmel működik - amit ha proper módon akarok cseréltetni, akkor évente közel 10 ezer forintba kerül - elem, o gyűrű és nyomáspróba. Kikapcsolni nem lehet, tölteni nem lehet. Évente lemerül. Tehát évente 10 ezer a fenntartási költsége. (OK, kicserélhetem magamnak, mert alapvetően nem egy nagy truvaj, de csak egyszer nem sikerül és kuka). Szóval már most januárban azt néztem, hogy mire lehetne lecserélni, amit lehet tölteni. A Suunto D5 egy napig bírja, az a ló másik oldala, hogy naponta töltögessem. A legutóbbi túrán is végig az Instinc volt rajtam, a merülések idejére vettem csak át a Suunto-t - az Instinctet nem mertem levinni, mert elmeletileg más a minősítése - bár valószínüleg bírta volna. Szóval nekem nagy királyság lenne egy "Instinct" ami tudja a merülési dolgokat. Az MKI-II nem jött szóba se az ára miatt. Így én ennek a G1-nek most örülök, nem mondom, hogy rohanok venni, mert idénre már megvolt a búvár élményen pár hete, így most nem aktuális, de a következő utam előtt szerintem meg fogom lépni. Addig is alig használt Suunto D4i Novo ugyanitt eladó :)

Új hozzászólás Aktív témák