- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
válasz
t72killer #691 üzenetére
Én durván évente jutok egy búvár szafarira, tehát agyon használva így sem lenne. Viszont a jelenlegi Sunntommal pont aza bajom, hogy elemmel működik - amit ha proper módon akarok cseréltetni, akkor évente közel 10 ezer forintba kerül - elem, o gyűrű és nyomáspróba. Kikapcsolni nem lehet, tölteni nem lehet. Évente lemerül. Tehát évente 10 ezer a fenntartási költsége. (OK, kicserélhetem magamnak, mert alapvetően nem egy nagy truvaj, de csak egyszer nem sikerül és kuka). Szóval már most januárban azt néztem, hogy mire lehetne lecserélni, amit lehet tölteni. A Suunto D5 egy napig bírja, az a ló másik oldala, hogy naponta töltögessem. A legutóbbi túrán is végig az Instinc volt rajtam, a merülések idejére vettem csak át a Suunto-t - az Instinctet nem mertem levinni, mert elmeletileg más a minősítése - bár valószínüleg bírta volna. Szóval nekem nagy királyság lenne egy "Instinct" ami tudja a merülési dolgokat. Az MKI-II nem jött szóba se az ára miatt. Így én ennek a G1-nek most örülök, nem mondom, hogy rohanok venni, mert idénre már megvolt a búvár élményen pár hete, így most nem aktuális, de a következő utam előtt szerintem meg fogom lépni. Addig is alig használt Suunto D4i Novo ugyanitt eladó
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Garmin terepórája nem okos, mindig aktív kijelzője pedig csak nem is színes, ellenben kifejezetten szívós és profi, ha kihívásokról, küldetésekről és aktivitáskövetésről van szó.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós kamerák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- MIUI / HyperOS topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Építő/felújító topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Garmin venu 3
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- Fedezd fel a Sharkoon 650W 80+ Gold erejét - elérhető most!0% THM-re is!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest