Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golyooo89
csendes tag
Csao!
Én sajnos megszívtam, asszonynak karácsonyi ajándék volt, 1 funkció nem működik iphonnal pl, hogy a bejövő hívást mutatja az óra, fel is lehet venni illetve elutasítani, de akármire nyomsz, a telefonon veszed fel, írja is, hogy felvétel után nézz a telóra. kb semmi értelme nincs ennek a funkciónak. Samsung telonál rendesen működik, lehet óráról beszélni,telefonálni. Sajnos iphonnál nem találtam rá megoldást, pedig elég fontos lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
ma Ránézésre nem sok minden történt a Watch Active szériával, de több, eddig hiányzó technológiát integráltak a jól bevált formaterv meghagyása mellett, többek között ismét van tekerőgyűrű. Csak nem látszik.
Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eredeti játékok OFF topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
Üzleti előfizetők hirdetései
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest