Új hozzászólás Aktív témák
-
adamklark
senior tag
válasz
Golyooo89 #4746 üzenetére
Próbáltam utána nézni, sajnos csak sima galaxy watch-ról találtam videót és cikket, nemtom hogy ez érvényes erre is. Elvileg iPhone-n 2szer jelenik meg az óra Bluetooth menüben és mind2-t kell párosítani a hívásokhoz. Nincs iPhone-m ezért nem tudom csekkolni. Random indiai videókban láttam hogy tud fogadni hívást az órán (watch active 2), de nehezen értem mit mondanak néha és beállításokat nem mutatják, de működik elvileg.
https://medium.com/@iOSTrixFixX/call-function-in-samsung-galaxy-watch-with-iphone-613a2949c4d2
-
Zolás
addikt
válasz
Golyooo89 #4746 üzenetére
Szerintem ez a funkció nem fog neki hiányozni. Egy Xiaomi MI A1 a telefonja, nem hajlandó lecserélni. Most egy Amazfit Band 5 karperece van, és szeretne egy órát helyette. Gagyit nem szeretnék, és ami fontos, hogy rózsaszín legyen, az meg leginkább Samsungba van. Ezért esett erre a választás, csak egy kicsit eltántorított a play áruházas egycsillagos szitokáradat a hivatalos programmal kapcsolatban.
-
adamklark
senior tag
válasz
Golyooo89 #4697 üzenetére
elvileg van Apple készülékre is Samsung wearables alkalmazás, hülye kérdés de az le van töltve? Illetve említetted hogy lehet e órától telefonálni, esim készüléken lehet csak az óráról indítani hívást, Bluetooth készüléknél csatlakoznia kell a telefonnal hogy tudj hívást indítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ránézésre nem sok minden történt a Watch Active szériával, de több, eddig hiányzó technológiát integráltak a jól bevált formaterv meghagyása mellett, többek között ismét van tekerőgyűrű. Csak nem látszik.
- Dell asztali gépek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- Yettel topik
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- Házimozi belépő szinten
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest