- Milyen videókártyát?
- iPad topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyani
őstag
ses.hu boltja van Miskolcon.
Szűk két hete vásároltam, fehéret sikerült náluk leütni, mert olyat kaptak, kedvesek voltak elrakták nekem. Illetve amikor vittem a csere telót a 10k kedvezményért, az eladó srác mondta, hogy jobb ajánlata van. Akkor volt olyan promó , hogy tok vagy biztosítás vásárlása esetén 10%-ot engedtek, így kértem mindkettőt. Ahogy látom azóta ez az akció eltűnt és náluk felment 200-ra az ára (ellenben van sötétkék).
-
sanchez77
csendes tag
Nálunk 2 készülék is van a családban. Megjelenés óta használjuk őket napi szinten, egyiknél sem jelentkeztek ilyen problémák, az akku pedig teljesen használatfüggő. Én nem nyomorgatom 0-24-ben, így másfél napig simán bírja egy töltéssel. Gyors, jó a kamerája, van Dex, a 6 gb ram pedig bőven elég volt eddig mindenre. Nekem az időtállóság és az árérték arány miatt tavaly ősszel ez a készülék érte meg a legjobban.
-
justmemory
senior tag
Szia,
az idézett szöveg nem tudom honnan való, nem is érdekes, de jó volna tudni, hogy aki írta, vajon használta-e valaha az Exynos verziót, vagy felült a vonatra hater vonalon. Mindegy is...
Nekem Exynos van, tavaly november óta. A tapasztalt problémák - amik sajnos sokaknál jelentkeztek - nálam nem fordultak elő. Ez persze nem jelenti, hogy kamuk a jelzett hibák; magam is leírtam párszor, hogy valószínűleg felemásra sikeredett a típus; a Snapdragonos verzióra kevesebb a panasz.
Hívást nálam sosem dobott el; erről most olvasok először. A borzalmasan rossz akkuidő pedig véleményem szerint - még ha sokan nem is értenek ezzel egyet - használatfüggő is. Óvatosan hasonlítható más gyártó telefonjaihoz is, hiszen más az OS felépítése (pl. OneUI), mások a futó szolgáltatások (pl. Bixby), így picit csalnak ezek a sima összehasonlító tesztek. Ha benchmarkból indulsz ki, az megint ad egyfajta eredményt, ami a napi használatot megint csak pont nem tükrözi. Egyébként lehet szoftveresen is picit állítani, hogy spóroljon jobban az akksival.
Amit tudok, az a saját tapasztalataim:
- fut minden szolgáltatás (Bixbyt én aktívan használom, órával is)
- bluetooth, wifi, mobilnet, NFC folyamatosan bekapcsolva
- fotózok, videózok, netezek, stb.
- DEX is szokott menni (pl. TV-re kinyomva, böngészőben mese), közben én használom a telefont normálisan, s nem melegszik nagyon
Így van az, hogy naponta, másfél naponta töltöm. Az is igaz, hogy én nem produkálok 6-8 órás SOT-okat; egészen egyszerűen azért, mert nincs annyit kezemben a telefon.
Mikor kint hagytam napon, jól felmelegedett (nyilván; 40 fokban melyik telefon ne melegedett volna), de simán tudtam vele fotózni, nem kapcsolta ki/tiltotta/állította le, talán a fényerőt vette visszább (abban persze nem vagyok biztos, hogy más telefon ne tette volna szintén ezt ugyanezen körülmények között).
Számtalan dolog van még; ugyanakkor nem mondom se pro se kontra, hogy vedd vagy ne vedd; lehet nekem volt csak mázlim, vagy én nem úgy használom, hogy ezek a problémák durván kijöjjenek. -
samu74
addikt
Az exynos processzoros samsung amit a szolgáltatók is kivezettek a kínálatukból a rendkivül rossz akkuidő és híváseldobások miatt
Ezt valami nagyon okos írhatta.Akkora ökörség hogy csak na.Az hogy felváltva van 2 féle procival az a chip hiánynak köszönhető. Az már más tészta hogy az exynos melegedik. De ilyen helyen én nem vennék telefont,ha 20 vagy 30 ezerrel drágább is máshol
,de akkor is olyan boltot nézzél amit nem egy fáskamrából üzemeltetnek mondjuk 8 hónapja.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung legolcsóbb S20 szériás modellje azért annyira nem szerény, mint amennyivel kedvezőbb árcédulát mellékelt a gyártó.
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest