- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- 3DFX
- Autós kamerák
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
locall
tag
Ez így van. Aktívabban az elmúlt 1 hónapban olvasom a PH kollekciót, mármint a fórum részét és az elmúlt 10-15 napban regisztráltam, és aktivizáltam jobban magam. De már van egy véleményem bizonyos emberekről. Már találtam 5 win überalles, meg eddig úgy 1 linux überalles embert. És az a poén, hogy ez már elég viták kirobbantásához, amit bevallok, én sem tudok szó nélkül hagyni sokszor.
-
locall
tag
Felesleges győzködni egy win überalles embert. Ezt úgy mondom, hogy linux szerintem már 2 éve nem volt a gépemen.
Várok az Luna-ra az http://elementaryos.org/ -től

-
locall
tag
Abba kötök bele aki hülyeséget okoskodik. Nos, te ebbe az elmúlt időszakban elég jól beleestél. De ha olvasnál tudnád, hogy nem csak én mondtam meg, hanem rajtam kívül még 3 an mindenhol.
Azt megjegyezném, hogy eddig akibe "bele kötöttem" ez úgy 4 fő volt, abból 2 már bannolva van, na tipp miért?..
-
locall
tag
válasz
=Mentor=
üzenetére
te biztosan vagy valaki, mert hamarabb regisztráltál

Az meg nem vélemény, amit a gyerek csinál.. Az sima fikázás egy windows fanatikus klaviatúrájából. Nem érdekli, hogy mi is a lényeg, meg mennyi embernek okozna örömet, neki az a lényeg ugathasson mert ő win májer és a linuxról azt hiszi, egy terminálból áll, és mivel ő képtelen kezelni a linuxot ezért egyből minden szar amit linuxra csinálnak / csinálnának.
-
locall
tag
Anulu-val nem kell törődni, ilyen kis winfan ahogy olvasgatom egy ideje...
Zárjátok ki és ő elvan a saját kis ablakok überalles világában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Revolut
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Gyúrósok ide!
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Gumi és felni topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- 3DFX
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Insta360 X4 akciókamera Adventure Bundle
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3665, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest