- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Most viccet félretéve nem értem azt, amikor olyan érv jön a binugz ellenében, hogy mert a win alatt minden egyből működik. Annyit még életemben nem szívtam egy slukkra, amit most egy OEM 64 bites win7-ttel, és nem a rendszer kezelésével kapcsolatosan. Komolyan mondom, hogy sokkal összeszedettebb egy 64 bites binugz kiadás, mint ez.
-
Иван
őstag
"Abba kötök bele aki hülyeséget okoskodik."
Konkrétan volt egy véleményem, hogy az okostelefonok felvetettek újabb olyan illetlenségi formákat, melyek engem zavarnak.
Ez nem okoskodás, ez egy vélemény, egy kijelentés. Erre te elküldtél a brébe, hogy engem mindenki leszar. Ami elképzelhető, hogy igaz, csak a stílus meg az egész, ahogy közölted, nem tetszett.
Jómodor kérdése. Ha nem érdekel a véleményem, gurigass tovább, én se szólok hozzá a blogposztok 70%-ához, hogy senkit sem érdekelsz. -
=Mentor=
őstag
A te véleményed biztosan mérvadóbb 8 napos újoncként, kicsit visszavehetnél azért az arcból... Csak azért mert a linux fanatikusok többségben vannak itt a fórumon, nem kell a más véleményen lévőkbe belekötni. Az meg egyenesen nevetséges amikor a MS eredményeit kizárólag a külső tényezőkre és szerencsére (jókor volt jó helyen és egyéb közhelyek) fogják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen routert?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen házat vegyek?
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő