Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Akciókamerák
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csandi
őstag
2 évig használtam g prot versenyszerű fps-re, első batchből is volt nekem ahol összeért a két gomb ha lenyomtad erősen mindkettőt, és a legújabból is. Előtte rengeteg egér megfordult nálam, de ezzel megtaláltam az akkori számomra legjobbat. Az, hogy kicsinek tartja valaki, szerintem csak jó, ahogy RJN mondta, ceruzával is egy vékonnyal ir kényelmesebben és pontosabban az ember nem pedig egy nagy bumszlival, illetve a g pro nem is olyan kicsi, mm710 és UL2 SOKKAL kisebb.
Jelenleg egy viper ultimatet használok, nem volt bajom a g proval csak ki akartam ezt próbálni, jobban tetszik, hogy nem ér a tenyeremhez fingertip grip-el, a g pro hozzáért
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest