G PRO Wireless-szel a jó ügyért

A csúcskategóriás rágcsáló bundája csak nemesedett a korral, de sajnos idejekorán magukhoz szólították az égiek.

Nem vitás, hogy a Logitech Lightspeed technológiát használó G PRO Wireless nálunk is sikert aratott, de titkon már akkor elgondolkodunk arról, hogy milyen pofás lenne a kicsike, ha fehérben is gyártanák. Úgy tűnik, hogy ez a dolog a perifériáiról elhíresült vállalat berkeiben is felmerült, hiszen a rózsaszín "PIXEL" változat után láss csodát, megérkezett a patyolat verzió, ami az igen találó "GHOST Limited Edition" utónevet kapta.


[+]

Csakúgy, mint elődjének esetében, a GHOST bevételei három olyan, milliókat segítő karitatív szervezet (a The AbleGamers Charity, a New York-i Abilities Research Center és a SpecialEffect) számláján landolnak, melyek a fogyatékkal élők szükségleteit tartják szem előtt, és nem mellesleg nagyban hozzájárultak a tavaly novemberben debütált Logitech G Adaptive Gaming Kit fejlesztéséhez.


(forrás: BadSeed Tech) [+]

Az Egyesült Államokban, Kanadában, illetve az Egyesült Királyságban január 24-én jelent meg a deres G PRO Wireless, a megszokott 150 dolláros árcédulát viselve dobozán, de van vele egy kapitális baki: a korlátozott példányszámú készlet az előrendeléseknek köszönhetően már el is fogyott. Kár érte, kiváló ügynök volt.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés