- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPad topik
- Hobby elektronika
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavalkád
senior tag
nem is tudom, vegyesek az érzéseim.
-
MeszesKPT
őstag
Tényleg jó célra ment a bevétel. AbleGamersről láttam egy Noclip dokut, egészen más megvilágításba tett dolgokat.
-
Dr. Akula
félisten
Jó a fehér szín, de mégjobb lenne ha megismerkednének már ők is az USB Type C-vel, és a PBT-vel (bár egérben az máshol se divat, de ennyi pénzért lehetne).
-
törölt tag
Nekem biztos rossz karmám van, vagy rosszul használom az egeret. Egy hétvége alatt felkeményedett a gyári talpa, és akcióban
nem vette be a jobb/bal klikket egyszerre, csak USB-n használva (földelés).
Mivel úgy is talpat, kapcsolót akartam cserélni mindegy volt neki. Az lett a vége hogy antisztatikus szilikon spray-el lefújtam a burkolatot belűről, és a csavarokat beragasztottam, a burkolatok közti rést "kifugáztam".
Csodák csodájára masszív lett, és határozott választ ad a kattintásra, egyforma a két klikk érzete, elmúlt minden baja.
Még a polling rate ingadozására keresnék gyógyírt addig frankón elnettezget vele asszony 500hz-en.Az 50M-es kapcsolónak a háza lötyög, ha már nem lötyög jó, stabil, csak hangos egy japán omronhoz képest.
Az összehasonlítási alapom egy 80g-os G5 rev.1
-
Strezi
őstag
Csinálhatnának belőle egy Product Red verziót is! Baromi jól nézne ki!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Azért azt bírom, hogy RJN a próféta.
Pedig mennyi baromságot össze tud hordani. Vagy néha csak "kifelejt" igen idegesítő "apróságokat" egy-egy tesztalany esetében.Maradjunk annyiban, hogy a méret/forma/tömeg triumvirátusa maximálisan szubjektív dolog, de alapvetően fast paced akcióhoz jobb a minél könnyebb egér.
-
nyunyu
félisten
Már azt hittem, hogy lehet kapni oldshool billzethez passzoló színű egeret, de nem.
-
Csandi
őstag
2 évig használtam g prot versenyszerű fps-re, első batchből is volt nekem ahol összeért a két gomb ha lenyomtad erősen mindkettőt, és a legújabból is. Előtte rengeteg egér megfordult nálam, de ezzel megtaláltam az akkori számomra legjobbat. Az, hogy kicsinek tartja valaki, szerintem csak jó, ahogy RJN mondta, ceruzával is egy vékonnyal ir kényelmesebben és pontosabban az ember nem pedig egy nagy bumszlival, illetve a g pro nem is olyan kicsi, mm710 és UL2 SOKKAL kisebb.
Jelenleg egy viper ultimatet használok, nem volt bajom a g proval csak ki akartam ezt próbálni, jobban tetszik, hogy nem ér a tenyeremhez fingertip grip-el, a g pro hozzáért -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Romlanak, ez ilyen. Az utóbbi 8-10 évben meg sokkal inkább, mint előtte, szóval nem igazán szerencse ez, csak akkoriban még többet adtak a tartósságra. Volt MX300-am, ami TÍZ év után igényelt kábeljavítást, de a switch-ei még mindig patikák voltak. Vagy az MX500-am, aminek 7 éves korában lett esedékes az új Omron, pedig igen csúnya napokat is látott a ketyere (nem nálam). Vagy a szintén "ősi" MX510-em, ami konkrétan olyanokat is meg- és túlélt, hogy az elborult spanom fullidegből lasszózva átkúrta a szomszéd paradicsomai közé, aztán csóri egér eltöltött ott egy pár esős napot. Vagy ott volt a 7,5 éves MS IME 3.0-m, aminek annyi baja volt, hogy kicsit már lötyögős volt a görgő. Vagy a 9 éves MS IM 1.1a-m, aminek csak két kapcsoló kellett volna, nem több. Vagy a...
Ezzel szemben a GPW-mben 7 hónap után kezdett halódni a bal klikk, de ez kb. irreleváns hosszútávon, hiszen a japán Omronok darabára uszkve 250 pénz (az egér meg ingyé vót
) .
Mondjuk ebből a szempontból a GPW pont kivétel, mert tudomásom szerint a belső elrendezés miatt nem ideálisak hozzá a D2F-01F-ek, szóval részemről kék Huanókra lesznek cserélve a fő klikkek.
-
Amúgy ezek a kapcsolók mennyire romlanak? Van egy MX518-am 2009 környéke óta, egy G400-am 2012 óta, és kábelt kellett cserélnem mindkettőn, de a kapcsolók még bírják.
Arra emlékszem, hogy amikor vettem, akkor is az ment, hogy garantáltan elromlik a kapcsoló az egérben és ki kell cserélni. Máshogy kattintok, vagy szerencsém van? -
hemaka
nagyúr
Jól néz ki, a pénz meg jó helyre megy.
-
Teebor9
tag
Tudtommal az idejekorán azt jelenti, hogy pont időben.
-
törölt tag
Gyönyörű lett, most hogy ismét fellendülnek a termék eladások foglalkozhatnak a statikus feltöltődés okozta dupla klikkel, a fellazuló csavarokkal és a nem konzisztens polling-gal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad 2025 128GB Cellular 5G 2027.04.20. Apple jótállás
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS érintő i5-8350U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest