- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Negyedszer juthatunk a peremvidékre egy új GeForce megvásárlásával
Új hozzászólás Aktív témák
-
T.Peter
őstag
válasz
Antibazsi #48 üzenetére
Pontosan, erről van szó. Ezekért nem használnék tv-t monitor helyett. A 2560x1600 a 30"-hez már kell, hogy kicsi maradjon a pixeltávolság. Mondjuk netezni ekkora felbontásnál nem tudom milyen lehet, mert gondolom elég aprók a betűk. Amúgy igazad van, bár annyi értelme van, hogy részletesebb, például játékoknál.
-
T.Peter
őstag
Valaki meg tudná mondani, hogy az acer milyen márka? Amerikai? Taiwani?
-
T.Peter
őstag
Azok a játékok, amik konzolra jönnek ki, aztán pc-re, szerintem lekezelik a 16:9-et. Van pár játék, aminel sok felbontás közül lehet választani, és a fejlesztők talán gondolnak azokra, akik pc-ről játszanak, de tv-n. Plusz mivel már elterjedtek a wide felbontások, miért hagynák ki?
-
T.Peter
őstag
Én úgy vagyok ezzel, hogy tv-t monitornak sosem használnék, mert pl 32"-hez az 1366x768-as felbontás szerintem kevés, ugyanígy a 40"-hez az 1920x1080. A 30"-es monitoroknak van 2560x1600-as felbontásuk. A pixeltávolság szerintem fontos (ha nem, javítsatok ki legyetek szívesek). Igaz, láttam már 40"-es fullhd-s tv-t, és teljesen rendben volt, nem volt pixeles.
-
T.Peter
őstag
Nekem tetszik az egész monitor (a talpa is). Végre 16:9-es képarány, én sokkal jobban szeretem, ha a monitor széles, mert sokkal jobban visszaadja a saját látásterünket (persze a görbe lenne az igazi, de az még odébb van). Mivel filmnézésre találták ki, ezért elfogadom a felbontást (minnél több, annál jobb), úgysem mostanában fog tovább növekedni a felbontás. A panel típusával kapcsolatban egyet értek einstein-nel. Örülök, hogy végre ilyen is van a piacon, és szerintem annyira nem lesz drága (100k körül) a TN panel miatt, ha az van benne (persze csak a például pva paneles monitorokhoz képest). Mondjuk ekkora mérethez nem tudom miért tn panel kell, ekkora méretben már zavaróak a tn panel hibái (ahogy itt a ph-n is olvastam).
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Automata kávégépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Dobozos , garanciális 27"-os Acer Nitro ívelt monitor leárazás
- LG UltraGear 27GL850-B IPS Monitor! 27" 2560x1440 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync !
- SAMSUNG (LH98QMCEBGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor ! 27" 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest