Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Láttál már 40" FullHD TV-t gépre kötve, natív felbontásban hajtva? Csak azért kérdezem, mert korábban még én is úgy gondolkodtam, mint Te, de aztán...
Játék alatt miért lenne szebb képe a monitornak? Ez ebben a formában nem igaz."Amúgy meg a 24"-es monitorok már kaphatók 90k alatt."
Majdnem 3 éven át egy Dell 2405FPW-t használtam... innentől inkább nem folytatom ezt a vonalat.#90:
Az, hogy nagy-e a pixeltávolság, felhasználásfüggő. Egy 40" FullHD készülék ~1 méterről monitornak is szuper, ha az embernek leginkább netezik, filmez, játszik rajta..
A 70" az már inkább TV-nek való. 5 méterről FullHD tartalmakat nézve, nyamm... azért ez messze lehet a szánalmastól.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (LS32B800PXUXEN) 32" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Samsung hajlított 32 WQHD gamer monitor 144Hz, VA panel
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest