Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flinter
tag
Hol vannak ezen a csatlakozások? Antenna, USB, HDMI...?
-
Bogyi007
veterán
Én Black Friday előtt Glamour kuponnapok idején vettem ennek a tévének a kistestvérét Dyras BL-24E1TS 24" HD LED Tv 27e forintért monitornak, ennyiért megérte és van hozzá 2 év garancia is.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
lory256
csendes tag
Hat ezen az aron ez eleg gyenge, ilyen vestel tvt mas neven 40-50kozott simman kapni ugyanezen parameterekkel, es 70ert mar inkabb a 4K verzio van. Fogyasztasmeres miert nem resze a tesztnek, ha mar tesztelik?
-
mcs
veterán
-
regvoltrossz
aktív tag
-
zoli62
addikt
Köszi. Nálam ez nem fér el a szekrényen, én egy másikat láttam, 89000, annak középen van a lába, és van rajta 8 GB tárhely, de csak full hd. a euronics oldalán nem találtam meg, nagykanizsai üzletben láttam. Alapvetően milyen a képminőség, és az Androidot mire lehet használni rajta?
[ Szerkesztve ]
-
zoli62
addikt
Ma néztem ehhez nagyon hasonlót [link] egy Euronics boltban, pluszban van rajta 8 GB tárhely, Android 7 operációs rendszer, és nem csirkelábas. Ez 90000 Ft-ért milyen vétel olyannak, aki kisebb ledes monitortévét ugyan használ, de crt után ez lesz az első ledes tévéje. A dyras.hu-n nincs semmi infó erről a tévéről. Persze ez nyilván Euronics sajátmárkás tévé. Hasonlóan a szolgáltatókhoz, ahol sz stb-ről semmi infó, ott sincs semmi találat erről a tv-ről.
[ Szerkesztve ]
-
Kampó
senior tag
-
Jahno
veterán
Én vettem a kockaklubba vagy 5 darab használtat, aztán meglátjuk. A nagyobb 25ezer pénz volt, kisebbek 10ezer körül. Összesen házhozszállítva 100ezer alatt. Esély van megdöglésre, megírjam ha hullottak? Pár karcot már szereztek és első nap nehezítésképpen kaptam némi esőt is :-D
-
Kampó
senior tag
24 hó garival szerintem inkább megéri mint egy használt gari nélküli "márkás" darab. Az első dyrass amit kihoztam pixel hibás volt, pixel hibára nagyobb gyártók is húzzák a szájukat meg hímeznek hámoznak, se papirt semmit nem kértek a boltba (Euronics) hozzam a tévét adnak egy másikat. Nyilván ha nem saját márka lehet nem megy ennyire könnyen. De ha 2 évig használom már megérte a 80e ft ot az ultra HD tv-m. Mig a használt gari nélküli ha megadja magát kihez viszem?? Nem 2 év múlva hanem akár a vásárlástól számitott 2 napon bellül se.. Hanem nyúlhatok újra a zsebembe ha javitatni kell.... iletve ha lehet.
AMD volt AMD van AMD lesz
-
Kampó
senior tag
most vettem énis Dyrass TV-t igaz 43 colosat de nem FULL HD HANEM UHD... Meglepöen szép a képe. smart funkció nekem nem hiányzik mert gépre van kötve filmezni tökéletes. A menüje sem ilyen hanem egész baráti kis minimalista dizájn de szépen kivitelezett. Net szerint valami Linux rendszeres cucc fut rajta. 80e ft ért szerintem kár otthagyni. ..
Dyras BL-4319EUDTS 43" 4K Ultra HD LED TvTelevízió (LED TV, OLED TV, QLED TV)
kategória: 4K Ultra HD LEDKijelző mérete: 43" (109,22 cm)Jellemzők:
USB lejátszás, EPG,
felirat, teletextHDR: Nem
Audió: 2x8 W, sztereó hangzás
Operációs rendszer: Linux[ Szerkesztve ]
AMD volt AMD van AMD lesz
-
Gergo28
tag
Szerintem ez valami Sharp belsős cucc lehet, mert a Lidl-ben volt black friday akcióban Blaupunkt tv az kinézetre is ugyan ez méretre is, meg a menüje is és arra rá volt írva, hogy Sharp.
-
snecy20
nagyúr
F00L HD TV, mert hülye azért nem vagyok.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
elfelejtette
veterán
válasz regvoltrossz #63 üzenetére
Hát igen, a linkelt Euronics oldalon ezeket sorolja fel: DVB-T DVB-T2 DVB-S DVB-S2 DVB-C
A tesztben pedig ez van: DVB-T/DVB-C/DVB-S2
Nem ártana pontosítani."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
regvoltrossz
aktív tag
A tesztből -meg úgy általában a tv-s tesztekből- hiányolok egy dolgot. Menni fog vele a Mindigtv kódolt adása jóvő ősztől? Aki nem tudná dvb T2 H265-ös kódolásra váltanak majd és és ehhez megy is egy tesztcsatorna amivel leellenőrizhető, hogy a tv-d fogja-e majd. Az enyém például nem pedig csak kb három éves. Szóval nem mindegy hogy ha most vesz valaki egy tévét, akkor jövőre is működni fog-e majd arra amire használni szeretné! A tesztekben ezért szerepelhetne az, hogy megy-e vele a MindigTv-s tesztcsatorna
Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]
-
forgonati
őstag
válasz Komplikato #61 üzenetére
Oké apu, átgondolom. Amúgy nincs mit, olvastam hogy mire írta, de mindegy is, nincs ebben ennyi.
Keelah Se'lai!
-
forgonati
őstag
válasz MeszesKPT #46 üzenetére
Akkor akinek nem tellik a félmillás oledre,,az nézze a 20 éves szart ugye? És ha nem tud annyit összekuporgatni, akkor így járt. Aha... Tipikusan szűklátókörű gondolkodás, az ilyen emberek szerint csak fekete meg fehér van, közte semmi. Legalább baromságokat ne írnál.
Keelah Se'lai!
-
mcs
veterán
Ezeknél a Vestel kotyvalékoknál viszonylag gyakori eset az, hogy egy és ugyanazon típuson belül is 50-50% eséllyel foghatsz ki egészen jó vagy észrevehetően gyengébb színvilágú darabot, rosszabb esetben pedig annyira lomhát, hogy már a menü animációi is húzzák a kondenzcsíkot. Nevesebb gyártók termékeinél nincs ennyire magas tűrés.
Egyedül a Hitachiknál tapasztaltam egészen jó rátát ebből a szempontból, de a JVC se vészes.[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
Azt gondoltam, hogy egy noname butatévé ezért az árárért nem az igazi... Ezek szerint rosszul...
-
nyisziati
veterán
válasz Komplikato #7 üzenetére
Én is pont ezen gondolkodtam, hogy az ár azért nem minden. Főleg évek távlatában.
-
dastier
tag
Jo ez az elefant fele tv-shop rohogni szerencsere rendes tv tesztet meg lehet mashol talalni.
[ Szerkesztve ]
-
-
Piftuka
veterán
válasz MeszesKPT #29 üzenetére
"Értékelem, hogy az alsó kategóriából is végeztek teszteket. Mondjuk onnan nem ezt választanám[..]"
Bizony értékelni is kell! Állandóan arra panaszkodik sok fórumtag, hogy a tesztekben nincsenek alsó kategóriába tartozó tévék...
Hát most van egy. Talán nem a legolcsóbb a kategóriájában, de a saját márkás termékek nagy előnye, hogy a forgalmazójuk a garanciális ügyintézés során maximálisan rugalmas."Aquila non captat muscas."
-
Piftuka
veterán
"Mióta a Sharpnak csak neve clvan és elkurvult, azóta jópár Navonban rendesebb panel volt, mint egy 3* olyan drága Sharpban."
Mondjuk hozzánk sajnos még mindig nem jutottak el az "ismét japán" modelljeik! (Bár tény, hogy egyelőre nem tudnak visszatérni a 2013 előtti minőséghez."Aquila non captat muscas."
-
bayarena
aktív tag
válasz MeszesKPT #46 üzenetére
Ez azert nem ugyan az, egyreszt van olyan felhasznalasi mod, ahova az oled nem jo. Masreszt egy bizonyos szintig okes szerintem a meglatas, de a csucs technologiara nem. Vagyis ha nincs penzed egy 600 ezres autora ugy, hogy nem tudod fentartani, akkor inkabb ne vegyel autot, jarj busszal, de az hulyeseg ha azt mondod hogy aki nem tud 76 millios volvot venni, az inkabb ne vegyen autot.
Amugy en is oled parti vagyok. -
E.Kaufmann
veterán
Jaja, hogy ezért mi hálából behódoljunk neki, hogy adónkból a hobbiját, az ismerőseit és a barátait támogassuk, míg bele nem halunk a küzdelembe a megélhetésért, az éghajlatváltozásba vagy egy kórházi fertőzésbe.
Milyen jó, hogy ez csak fikció.[ Szerkesztve ]
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
ceia
őstag
Nekem a Dyras névről a kommersz szórakoztatóelektronika jut eszembe, a nyolcvanas évekből.
Én kb. két éve vettem LG IPS-t 75k-ért. Igaz, ez csak 32'' de legalább van neve, jó a képe és a hangja is. És csak 26W. (a VA panelesek nem tudom miért de legalább 65W-osak) USB-n lejátszik és felvesz. A távvezérlője lehetne logikusabb, és sokallom egy ilyen TV-re (vagy bármilyenre) a három különböző féle menüt, de nem bántam meg.
(#1) Csapoati Hogy költözzön a szomszédodba egy főleg fiatal férfiakból* álló keményvonalas muszlim "család"!
*a migránsok 90%-ait's more fun to compute
-
Doller
tag
Nagyon bő 10 éve még az Euronicsben dolgoztam. Abban az időben, ha bejött egy vásárló, láthatott egy rendezett boltot, eltérő cikkcsoportokkal. A termékek ársorrendben voltak kihelyezve. Ez könnyítette a mi munkánkat is átvezetésnél, de vásárlói szemmel nézve is könnyebb volt megtalálni azt a kategóriát, amit megengedhetett magának az illető. El lehetett férni, normális távolságok voltak (persze a karácsonyi időszak az más egy kicsit). Minden cikkcsoprtnál volt egy, esetleg kettő noname márka, amik a kedvező árukkal megfogták a vevőt, becsalták őket a boltba. (Voltak itt is baromságok, pl 70 centis tv 40000. Abból volt 1 db a boltban , az is rossz, de a következő már haszon nélkül is 60000be került. Ott szegény kispénzű vásárlók minket szidtak, pedig nem akartuk átverni őket.) De, ha most bemegyek, akkor zsúfoltság, mint egy kínai ruhaüzletben, tele ismeretlen márkákkal. És azért azok nem hozzák az elfogadható minőséget. A Veszel házimozik 25%a pár héten belül jött vissza. A tv-k jobbak voltak, ott csak 10%. Itt csak pár hétről beszélünk. Vagy egy karácsonykor, mikor már az MP3 lejátszó nem volt újdonság, de sokak csak képen láttak, egy minimális memóriával rendelkező Samsung, Philips is 15000nél kezdődött, behoztak egy újdonságot, 7-8000ért. Egy nap azokból csináltam egyedül 1 milliós forgalmat. És ez kb 2015 volt. Vagy 2014. Azok 80%a jött vissza szilveszter előtt.
Persze, kell az olcsóbb termék, de legyen mögötte valami. A Magnavoxról szerintem az emberek töredéke láthatta. Mi egyet szétszedtünk, mikor láttuk, hogy ugyanott készül, mint a Philips. A belseje teljes mértékben megegyezett vele. Csak a szoftvere jobb volt, több mindent lejátszott, mint a nagy nevű testvére, harmadával olcsóbban. Azokból is volt egy kb 30 dbos beérkezés. Nem emlékszem visszahozottra. Én is vettem egyet, 3 évig használtam.
A Dyrast sem ismeretlen néz előttem. De sok reményt nem fűznék a termékeihez hosszú távon. Oly mindenből lehet jót kifogni, vagy egy nagy márkából rosszat. Remélem az Euronics most, hogy megvette, elvárásokat is támaszt minőségi szempontból, nem csak a hasznot húzzák le. -
bayarena
aktív tag
Így van, akinek nincs pénze egy 100 ezres belépő tévére, az inkább ne költsön, vagy vegyen használtan olcsóbban.
-
Grenki
csendes tag
Én tavaly vettem anyámnak a media markt-ba akciósan 65kért egy ehez hasonló "noname" 40"-os ORION fulHD tv-t és a régi 11-éves LG HD-ready tvjéhez képest hihetetlen milyen szép éles képje van. Ég és a föld. Szóval aki egy régebbi HD-ready ről vált egy mostani fulHD-ra annak lehet jó választás egy ilyen olcsóbb tv is
[ Szerkesztve ]
-
DjFlanker
aktív tag
50.000 körül tartanám jó árnak a maga kategóriájában.
Jó pilóta alagútban nem katapultál
-
Castell
aktív tag
Mondhatni azt, hogy ez is olyan, mint a többi noname, ami igaz is. Kínában készülnek, de a menüje meg a felépítése egy az egyben olyan, mint pl. a Manta televizíóké. A beltartalom meg csak tipp... A Mantákat Lengyelországban rakják össze ugyan, de ugye kitalálható, hogy kínai alkatrészekből, így összérnek a szálak, hogy miért van hasonlóság. De ez a menü, több márkánál is ismerős lehet: Orion vagy pl. sok török Vestel-es tv-nél is feltűnik.
Az alsó kategóriában versenyez, ahol nagyon sokan vannak. És mint tudjuk, erre a kategóriára is meg van az igény bőven. Kicsit jobb szerintem, mint pl. az Orion, Gaba vagy a Manta, mert ahogy a tesztben is körvanalazzák a képe nem olyan rossz, nincs akadás sem, a hangja meg nagyon alap, ez is elhangzik ugye.
Plusz pont az UHD-s verziónak, mert ott a kép szerintem mégjobban sikerült...
Viszont van anomália is: pl. a 24-es modellnek visítós, kádas hangja van. Van ezekből droidos smart verzió is, ott már a menü is jobb, de pl. a droidos Netfilxes app el sem indul, csak a logó jön be... Szóval csodák nincsenek.
Sajátmárkája a Mediának is van (OK tv). Aki az alsó kategóriában válogat, annak talány előny a sajátmárka, mert könnyebben gariztathat a bolton keresztül.
És hogy miért van ennyi ilyen TV? Nos, a gyereknek jó lesz, a mamának jó lesz beidegződéses, meggyőződéses mondatok/gondolatok miatt van ebben a kategóriában hatalmas potenciál.
-
Jahno
veterán
Éppen ezt mondom, hogy nem kacat. Én elég sok kijelzőt látok, odahaza és pro vonalon is, így meg már főleg nem tudom, de teljesen jó bír lenni az összes nevenincs. Mióta a Sharpnak csak neve clvan és elkurvult, azóta jópár Navonban rendesebb panel volt, mint egy 3* olyan drága Sharpban.
-
MeszesKPT
őstag
Értékelem, hogy az alsó kategóriából is végeztek teszteket. Mondjuk onnan nem ezt választanám, de a butatévé voltát még akár előnynek is tudom tekinteni. Felsőbb szinteken is csinálhatnának ilyet, nekem úgyis csak HDMI-re van szükségem, majd én felokosítom.
-
dementor
aktív tag
Sajnos ez tényleg nem jó ár. Akkor sokkal inkább TCL, ha olcsót akar valaki vállalható minőségben.
"Mert az éj sötét és tele van iszonyattal."
-
Armagedown
őstag
Mi nemrég vettünk akciósan egy 32 inches Vortex buta tévét, elég katasztrófális a hangja, de az ősöknek jobban tetszik, mint a régi crt.
Az 27ezer forintnak megfelelő összeg volt akciósan[ Szerkesztve ]
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
mcs
veterán
Le sem tagadhatja, hogy vérbeli Vestel.
Kiköpött ugyanaz az a távkapcsi is, mint némelyik madaras Selecline-nak.[ Szerkesztve ]
-
amadeus11
senior tag
Én egy 55 colos Hisense tévét vettem anyáméknak 104k-ért (55B7100). Szerintem nagyon jó panel van benne. Sok beállítás nincs a menüben, de a bőrszínt élethűre be lehet állítani. Egyedül az interpoláció ami hiányzik.
There is a star
-
Masooo
aktív tag
Nem tudtam, hogy a beko pl gyárt tvt is, de már tudom. Ennyire vacak lenne? Konyhai fronton pl jó termékei vannak legalábbis saját megítélésem szerint, a mosógépük is egészen jó. Nem véletlen hogy a 3ik legnagyobb márka ezen a téren Euban és pl boscht is gyárt. Sajnálatos, ha a tv kacat.
Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?
-
Solten
őstag
Dyras? Meg van ez a marka?? A VHS kezettajuk ugrik be, egy rakas sz@r volt.
Saor Alba
-
dandyn
csendes tag
Nem tudja valaki, hogy milyen játék található a képenyőn?
Kis nosztalgia fogott el, mert nagyon haszonlít a Dragonica/Dragon Saga sidescroller "mmorgp" stílusára -
Masooo
aktív tag
Tudod ez olyan, hogy "reklámokból élünk". Az euronics adta, el is várja, hogy ne full kacat kategória legyen a teszt végén, ügyesen ezt éppen így kell megoldani. Elmondod, hogy miben nem annyira kimagasló, jó nem írod, hogy sz-r, csak hogy mozizni nem jó, de másra igen, játszani nem jó, de tvzni igen stb. Aztán a végén megfejeled egy plecsnivel is, hogy neked tetszett és ha valaki rákeres és bejön az oldal találatként, lehet el sem olvas pár oldalt csak a végét vagy a plecsnit. Te jól jársz, a bolt jól jár, a user meg kit érdekel, hisz ő vette meg. Pedig az emberek zöme ezt azonnal bannolná, pláne, hogy vannak az ára körül jobb gyártóktól, jobb tvk, hasonló tudással.
Ezért van az, hogy bár olvasok mobilarénát meg társoldalakat is, de a tesztek eredménye nem zavarja fel a lelki világomat. Zömmel a reklámbevételek miatt vannak, vagy legalábbis sok olyan van ami abból ered és épp ezért ez megkérdőjelezi nálam a többi tesztet is. Meg néha elképedek én is az eredményeken, mikor egy amúgy átnevezett kacat tetszik, és egy amúgy jobb kacat meg nem. Bár ez a net legtöbb tesztelő oldalára igaz sajnos.
Engedd elPolitikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?
-
Milka 78
nagyúr
A menüje egy az egyben a Vestel-es Sharp-é (Sharp AQUOS LC-48CFE4042E-98 ropi volt 2 év garral házhoz szállítva) csak a grafika más kicsit. Ugyan az a buta előre beállított profilos menü (ezzel ki is merülnek a képi beállítások), még a sorrend is ugyan az.
Kb a hálóba tök jó tv-zni vagy elaludni rá, de egy normális mozizáshoz kb alkalmatlan, ipari hulladék. -
Sanya
nagyúr
Fullgagyi dyras tetszett, 4k hdr+ philips semmi.
Hajrá elefánt!A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Komplikato
veterán
válasz E.Kaufmann #8 üzenetére
Arra én rákészűltem, hogy olcsó (150-200k alatti) monitorhoz venni kell soundbarr vagy hangfalat, hihetetlen milyen szar audiot építenek a mostani tévék e, vetekszenek a monitorban lévő 2x2w csodákkal.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
iMaverick
addikt
Nekem is ez ugrott be. Ezek szerint nem jártam rosszul a Jófogásról "kifogott" 42"-os LG-vel. Oké, használt, de a hirdetés szerint (és a valóságban is) megkímélt, karcmentes állapot. Mindez 45-rt. (Kiszállítással együtt.) (Adalék: LED-es ez is.)
Ha már bele kellene kötnöm valamibe, akkor a távrecsegőt viszont tényleg használták: a betűk már kopottak és szét kellett szednem, hogy kipucoljam.
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
Jahno
veterán
válasz E.Kaufmann #8 üzenetére
Ez ráadásul a felsőbb kategória felé egyre rosszabb mert úgyis házimozid van. Nekem most akad pár régebbi TV, amin konkrétan meglepődtem, mert 2*20 meg 2*40 wattnyi külön sav van benne minimum 2.1 hangszórókkal. Az odaver.
-
Jahno
veterán
Nekem vannak olcsók, lehet előbb vennék használtat is, mint nevenincset 100ezresért.
-
jbush
tag
válasz E.Kaufmann #3 üzenetére
Azt, hogy fejlesztenek, azt nem tudom megerősíteni , de gyártanak. A kínaiaknál egy fokkal jobbak.
A Technika egy az egyben átnevezett Vestel. -
E.Kaufmann
veterán
Hangja milyen? Anyámék 43 colos Technikájának pl kritikán aluli volt, még szerencse, hogy volt otthon egy Creative P380, sokat dobott a "moziélményen".
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
Komplikato
veterán
Most keresek anyámnak olcsó, buta, 40" környéki viszonylag normális képű televíziót. És egy órája csodálkoztam rá egy TCL és egy Hisense 43" 4K smart tévére 98K áron, mivel a környéken lévő 200K ár alatti tévéket verték képminősége. Ezek után anyámnak bármi kevés pénze van tévére, inkább kifizetném a difit, mint sem megvenném a cikk tárgyát képező berendezést. Értem én, hogy olcsó, FHD és 40", de a fél sorolt kis problémák miatt ezek az előnyök el is olvadtak. Azért drukkolok a cégnek, hátha kicsit többért majd sikerűlt valami picit jobbat kihozniuk.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
snecy20
nagyúr
Ekkora képátlóval, 1080p-n ez hol jó ár?
Elég csak felcsapni az árukeresőt.Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
-
jbush
tag
Ennek vajon mi lehet a belseje? Vestel, Beko vagy valami kínai?
-
Csapoati
nagyúr
M1 HD-hez pont jó lesz, hadd rettegjenek a migráncsoktól az onokák is fullhádében!
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Óra topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Vírusirtó topic
- Formula-1