Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
markknight #18 üzenetére
Ha az Expendables ki tudott jönni 4K-ban, akkor már nem akkora poén a 640x480, Zs kategóriás akciófilm kategória ide vagy oda
Végülis mindegy, úgysem az átvezető videó a lényeg, és így is sokat javult. (csak a mi ingerküszöbünk nőtt meg nagyon) -
markknight
veterán
Azt gondolták, hogy ha valaki filmes témában odáig fajul, hogy ilyen filmeket nézzen, akkor valószínűleg játékokban is elég neki ez a minőség. Nyílt fricska a rajongók felé ez a játék, csak érteni kell a poént.
-
BiP
nagyúr
Anno az NFS Underground-ok korában hogyan vártunk egy Fast & Furious témájú hasonló játékot vagy akár csak DLC-t.
Azóta a film is elment más irányba, és ezt a csapatban művelt James Bond paródiát nem tudom hova tenni.
Prof írta jól, ez tényleg ilyen interaktív film, mint egy normál játékban az átvezetőSok játéktér nem marad, csak nyomogatni kell a jobbra-balrát, meg a lövést.
A grafika meg mobilhoz képest egész jó -
Heroes fan
őstag
Amit teszteltek a pc guruban egy ilyet attól csak jobb lehet kérdés mennyivel 32%-kot kapott XDXDXDXD
-
rdt89
addikt
Ez több mint értékelhetetlen "családi" móka.
-
Prof
addikt
Nagyon megy ez az interaktiv animacios film mufaj a konzolokon, auto aim + kommentar es valami felkapott brand es maris dol a le.
Semmi gond nincs a grafikaval, regen a konzolok szabtak meg a jatekok szinvonalat, most mar a mobilok szabjak meg.
Inkabb fejlesztenek 1 milliobol 1 milliard embernek, mint 1millardbol 1 millionak. A PC le van *ejtve mar nagyon regota. -
cyberkind
félisten
válasz
SH4D0W2011 #9 üzenetére
Ez csak Slightly Mad egyedül, amikor a Codemasters felvásárolta a csapatot, már javában csinálták ezt a trágyát.
-
BabMester
senior tag
Régen ilyen játékokat a Nesquikes dobozba adtak ajándékba..
-
törölt tag
Nem minden a grafika, de ez mi?
Tavaly játszottam a Dirt 3-mal, ami lassan 10 éves lesz, és fényévekkel szebb ennél. És ez a Project Cars fejlesztőjétől? Nem értem.
-
hogabesz
aktív tag
Szerintem simán hozza a filmek színvonalát.
-
Diokhan
addikt
Nekem tetszik, hogy az eredeti szereplők hangjait halljuk a játékban! A játék maga oedig szép és remélem, nem lesz túl drága. Magam is Fasat and Furious rajongó vagyok, ez nagyon várós
-
BoneDragon
veterán
XD
Erre csak ennyit tudok reagálni. -
Shepard
tag
Titkon mindig reméltem, hogy egyszer valamilyen formában folytatják majd a Crazy Taxit.
-
Crytek
nagyúr
Mindig elszégyellem magam mikor tudatlan vagyok. Eskü nem tudtam hogy 2020-ban még fejlesztenek ps3-ra is
-
RubbishBin
senior tag
Egyre jobbak ezek a mobilos játékok! Ez még talán az Asphalt 8-nál is szebb.
-
cyberkind
félisten
Igazán minőségi és hiánypótló alkotásnak ígérkezik az előzetes trailer alapján is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Halálos Iramban játék a tervek szerint augusztus elején jelenik meg.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest