- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos fejegységek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- 3D nyomtatás
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
Miért kellene 480-ról 580-ra váltani?
Ilyennek egyik oldalon sincs semmi értelme, persze van aki megteszi mert hobbi és nem bír magával. 580 azoknak lehet jó választás, akik még nem vettek polaris VGA-t. Akinek 480-a van ráér ilyesmivel foglalkozni. Az egy dolog, amikor a gyártónak az lenne a jó ha minden évben váltanál, és erre van is példa a zöldek vagy intel oldaláról és itt is látunk rá bátor jelentkezőket. Hát csinálják, ebbe nem szólhatunk bele. Bár kissé zavaró, amikor utána trollkodnak...
-
Raysen623
addikt
Itt nincs szó semmilyen sértegetésről, részemről legalábbis. A Nitro egy Sapphire kártya és valószínűleg tuningolt volt azért érte el a 225 wattot, a Ti pedig egy köztes fogyasztási érték volt. Függ a gyártótól is fogyasztás az eltérő órajelek stb miatt. Az én általam megadott 191 watt pedig egy MSI kártya. Ezért az eltérés a két AMD VGA közt. Nem lehet így összehasonlítgatni kártyákat találomra. Igazából a két gyártó kártyáit fogyasztás szempontjából majdnem hogy értelmetlen összevetni, mert annyira más a két chip felépítése.
Ami a PH-t illeti: én nem érzem felmagasztosítva az AMD VGA-kat. Más a leírt és elméleti tudásbéli képesség és a valóság, amit a drágalátos programozók meg is csinálnak. Nem az első eset, amikor kérnek valamit és utána nem mennek utána a fejlesztésekkel. Egészségesebb lenne a piac, ha a gyártók kitakarodnának a fejlesztők életéből. De ugye a marketing...
-
Raysen623
addikt
válasz
->Raizen<- #31 üzenetére
Vagy belefutottak egy kritikus driveres hibába...majd kijavítják és utána fagynak merevre amikor meglátják a jó eredményeket
Vagy nem...
-
Raysen623
addikt
Ha figyelmesen követted volna az eseményeket, akkor lejött volna hogy a te első válaszod megírásának idejében már 1-el több lényeges információval rendelkeztél mint én. De sebaj lépjünk túl ezen. Időközben közölte mi a pontos szándéka, tehát az én elméletem már nem volt érvényes, ergo a te további bizonygatásodnak sem volt értelme, mert nyilvánvalóvá váltak a dolgok. De lépjünk túl ezen is...
Szóval ha ezek után hazugnak nevezel, akkor az bizony sértés. Szóval igen: rosszindulatú vagyok és vérfanboy, de ne zavarjon amiért éveken át csak intel procikat vettem korábban és cserélgettem a VGA-kat mindkét oldalról vásárolva. Most éppen full amd konfigom van, mert ez volt olcsóbb és nekem elég mindenre. Vitát itt berekesztem.
-
Raysen623
addikt
Te pedig miért írogatsz ilyen képtelen dolgokat? Jelenlegi konfigjából ugyanis nem következik egyenes ágon a vega+ryzen vásárlási kényszer, mindenesetre szépen megnőttek az igényei valamiért és érdekes mód pont most lett sürgős. Én ebből indultam ki, te pedig fogalmam sincs miből, de máris az óperencián túlra toltad a bringát.
(#15) deja vu : látom még mindig nem fogtad fel mire értettem a 2x annyit. Ez viszont funkcionális analfabétizmus.
-
Raysen623
addikt
válasz
errorcode06 #8 üzenetére
Azt ne mond hogy kizarolag Vega kartyat akarsz venni...nem hinnem hogy emiatt fogsz most beruhazni kb 2x annyit intel+nvidia komboba, de nyugodtan ird be ezt a par sort minden topicba...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- Asus rog strix gtx 1060 6gb
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 ROG STRIX Eladó!
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest