- CPU léghűtés kibeszélő
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttt1
őstag
Nem sértésnek szántam de ez alapján..
A cikkből annyit tudni, hogy az 580-on (mármint a piroson) 4,7%-ot gyorsul. És?
..nem vagy hasra esve a %-os gyorsulástól. Lehet nem írtad a Ryzent és ezért elnézést kérek, csak ahol meg a ryzen vs intel vita megy ott a 8% fps különbséget úgy állítják be mint világcsoda és a -8% game teljesítményvesztés miatt "szar" a ryzen és nem vesznek olyat. Nekem csak az szúrt szemet, hogy and gyorsul az egy dolog (mindegy, hogy 30fpsről) az kvázi majdnem szar ,de az intel 8% meg f@sza (100 vs 108 fps esetében)...
-
ttt1
őstag
Érdekesek az emberek. Ha az amd (akár vga akár Ryzen) gyorsul 4,7% az nem jelentős,de mikor pl az Intelcsupán pl 6-8% erősebb a játékokban az igen az már becsülendő.. Furcsa nekem kicsit..a 100 vs 108 pl sokkal jobb?Az intel aztán odatette magát. Na mindegy ezt csak általánosságban értette, de a kettős mértce megvan. Ha intel nvdia gyorsul az jó amd akkor meg á mi az a pár %...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest