- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Borsos árú alumíniumfelni? Nem, egy asztali PC!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Mi sem írtuk meg tényként. Egyetlen cikkben sem jelent meg ez az információ. Cikket sem írtunk róla. Elsődlegesen ezért, mert ahonnan származott az infó az nem megbízható. De a fórumban megemlítettem. A PH-ra cikk/hírként csak megbízható információ kerül fel. Ez meg van beszélve. Például a múltkori Vega cikk. Amit akkor leirtunk most kezd megjelenni a külföldi médiában. Azt azért írtam meg cikként, mert az a forrás nem szokott tévedni. Legálabb egy héttel korábban le is írtuk más médiához képest a Vega felépítését. Hasonlóan megemlítettük nemrég a Sapphire-ASRock összeborulást. Azóta az hivatalossá vált. Be is raktam a hivatalos közleményt a forumba.
Szóval a PH-ra csak olyan forrásból kerülnek előzetes hírben fel cikkek, amelyek megbízhatok. A fórumban viszont megírom hsz.-ben a kevésbé megbízhatókat is. -
s.bala31
őstag
Én meg itt PH-n nem találok olyan cikket amiben tényként közlik a megjelenését. Javíts ki ha te találtál. Amennyiben csak egy fórum hsz-ben írta nem hiszem hogy ugyan olyan fajsúlyos lenne mintha a kezdőoldalon futó cikkben közölte volna tényként ezt a dolgot. Pl én ebben a topicban hallottam erről a kijelentéséről először. Mellesleg nem hinném hogy sokan lehetnek azok akik csak egy PH-s teszt vagy Abu85 írásai vagy ahogy te fogalmazol víziói miatt választanának inkább AMD kártyát NV helyett. Feltételezem az itteni fórumozók nagy többsége tudatos vásárló és mielőtt leteszi a voksát valamelyik mellett elolvas és megnéz még jó pár egyéb másik portált is.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- New World - az új Amazon MMORPG
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 32GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest