- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Mi sem írtuk meg tényként. Egyetlen cikkben sem jelent meg ez az információ. Cikket sem írtunk róla. Elsődlegesen ezért, mert ahonnan származott az infó az nem megbízható. De a fórumban megemlítettem. A PH-ra cikk/hírként csak megbízható információ kerül fel. Ez meg van beszélve. Például a múltkori Vega cikk. Amit akkor leirtunk most kezd megjelenni a külföldi médiában. Azt azért írtam meg cikként, mert az a forrás nem szokott tévedni. Legálabb egy héttel korábban le is írtuk más médiához képest a Vega felépítését. Hasonlóan megemlítettük nemrég a Sapphire-ASRock összeborulást. Azóta az hivatalossá vált. Be is raktam a hivatalos közleményt a forumba.
Szóval a PH-ra csak olyan forrásból kerülnek előzetes hírben fel cikkek, amelyek megbízhatok. A fórumban viszont megírom hsz.-ben a kevésbé megbízhatókat is. -
s.bala31
őstag
Én meg itt PH-n nem találok olyan cikket amiben tényként közlik a megjelenését. Javíts ki ha te találtál. Amennyiben csak egy fórum hsz-ben írta nem hiszem hogy ugyan olyan fajsúlyos lenne mintha a kezdőoldalon futó cikkben közölte volna tényként ezt a dolgot. Pl én ebben a topicban hallottam erről a kijelentéséről először. Mellesleg nem hinném hogy sokan lehetnek azok akik csak egy PH-s teszt vagy Abu85 írásai vagy ahogy te fogalmazol víziói miatt választanának inkább AMD kártyát NV helyett. Feltételezem az itteni fórumozók nagy többsége tudatos vásárló és mielőtt leteszi a voksát valamelyik mellett elolvas és megnéz még jó pár egyéb másik portált is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Everest / AIDA64 topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen autót vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest