- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
stickermajom #45 üzenetére
"Nekem sincs optikai meghajtóm, csak nem értem miért kell lecserélni az 5 forintos mágnest, az 5 forintos szorulós műanyagra Én néha azért pl. kinyitom az ajtót, hogy a ventilátorokat állítsam."
Nekem van optikai meghajtóm, és használom is, így én is a mágneses zármechanizmust preferálnám.
Egyébként nagyon tetszik ezeknek a Fractal Design házaknak a jellemző letisztultsága, az a kozervatív elegancia, ami jellemzi őket.
Én mondjuk azt sem bánom, ha az előlap egységét megbontja egy optikai meghajtó, de ez ízlés kérdése.
Annak azért örülök, hogy vannak még gyártók, amelyek gondolnak mindazokra is, akik számára az "űrhajó" kinézetű "gamer", vagy egyéb számítógép házak kifejezeten taszítóak.
-
sowi
őstag
válasz
stickermajom #45 üzenetére
ja tenyleg, nekem az allandoan a minimumra van tekerve
a venti allito kis kapcsolot mondjuk kirakhattak volna az ajto mogul valahova mashova, hogy ne kelljen nyitogatni, de el kell adni valamivel az R6-ost is majd
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged