- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
stickermajom #45 üzenetére
"Nekem sincs optikai meghajtóm, csak nem értem miért kell lecserélni az 5 forintos mágnest, az 5 forintos szorulós műanyagra Én néha azért pl. kinyitom az ajtót, hogy a ventilátorokat állítsam."
Nekem van optikai meghajtóm, és használom is, így én is a mágneses zármechanizmust preferálnám.
Egyébként nagyon tetszik ezeknek a Fractal Design házaknak a jellemző letisztultsága, az a kozervatív elegancia, ami jellemzi őket.
Én mondjuk azt sem bánom, ha az előlap egységét megbontja egy optikai meghajtó, de ez ízlés kérdése.
Annak azért örülök, hogy vannak még gyártók, amelyek gondolnak mindazokra is, akik számára az "űrhajó" kinézetű "gamer", vagy egyéb számítógép házak kifejezeten taszítóak.
-
sowi
őstag
válasz
stickermajom #45 üzenetére
ja tenyleg, nekem az allandoan a minimumra van tekerve
a venti allito kis kapcsolot mondjuk kirakhattak volna az ajto mogul valahova mashova, hogy ne kelljen nyitogatni, de el kell adni valamivel az R6-ost is majd
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PlayStation 5
- Horgász topik
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Új olcsó Redmi telefonnal bővült a Xiaomi magyar kínálata
- További aktív témák...
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest