- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPad topik
- Samsung Galaxy S WiFi: reszkess, iPod Touch!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Apple MacBook
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
"elfelejtetted hozzatenni azt, hogy "szerinted"
Miért kellett volna hozzátennie? Evidens, hogy a saját véleményét írta.
Mindazonáltal engem is érdekel, hogy mi annyira rossz a Fractal házaiban, hogy az említett másik márkákkal összevetve már nem állják meg a helyüket!?
Hozzáteszem... számomra a 40.000 forint irdatlan összegnek számít, ha számítógép házról van szó. Szerintem már a 20.000 forint sem kevés egy ilyen eszközért.
Merem remélni, nem arról van szó, hogy "minőségi terméket, csak ~40.000 forint feletti áron lehet vásárolni"!
-
ktamask
tag
"Használt" R5 Black-et sikerült beszereznem, kb. 1-2 naposat, 23-24000-ért.
A másik gépem egy szürke/ezüst GigaByte GZ-X2-ben van, az 12000 körül van most, de az jóval hangosabb, hasonló konfiggal.
Elsősorban azért vettem a R5 Black-et, mert csendes!, 10+ kg súlya van, szép, jól pakolható.
Tény, még a 24000 is sok egy házért, soknak tűnt akkor is, amikor kifizettem, de így utólag nem bántam meg.Mindig azt szoktam mondani, hogy más a többszörösét elbagózza! Én nem bagózok, én magamnak ezt vettem bagó helyett és még az egészségemet sem károsítottam vele:-).
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 445 G9 - Ryzen 5 5625U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Én néha azért pl. kinyitom az ajtót, hogy a ventilátorokat állítsam.