Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
én alapvetően elölre, alulra, szivacságyra szeretem tenni a dupla quiet drive-ba csomagolt noti hdd-t, (feltéve, ha nem ssd van).
a nagy szervertoronyban erre volt mód, mert ki tudtam tekerni a hdd keretet. de a tetvews cm690 elején a fiókok kihúzása után kapott keretben még átlósan sem fér el a nagy qd. kifelxelni meg lusta voltam. így a külső burok egy himuro, mert az még pont elfér a szivacsházban. (itt már nem látszik, de a több réteg szivacs és hungarocell mögött van a fent említett himuro, benne a kis qd, benne egy kis winyó. így csak 5400-as egytányérosokat szeretek becsomagolni. ez egy 7200-as, de nem egy meleg fajta, szerencsém volt vele...)
Új hozzászólás Aktív témák
- NZXT C850 Tápkábelek ??? INGYEN FOXPOST
- CORSAIR Hydro X Series XD3 RGB INGYEN FOXPOST
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (Lefogató hiányos+sufni tuningra csakis) INGYEN FOXPOST
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (3/2 ventis) INGYEN FOXPOST
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest