- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egérpad topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ami azt illeti CK-1020-at ha éppen talál az ember használtan akkor 6-7k körül megveszi. A 45k-ig van annyi tartalék benne, hogy abból tömör alutömbből forgácsoltathatsz hozzá előlapot, és még jut a hangszigetelésre is.
A sparheltnek van hangulata, a villanytűzhelynek nincs. Egyértelmű a döntés ha a feltételek adottak. Persze mondjuk panelben 9. emeleten nem fog az ember sparhelttel nyomulni, de kertes házban simán királyság.
Egon: Csak szimplán moderátor vagyok, nem isten (főleg nem a Tiéd, ha mégis, akkor az furcsa ízlésre vall).
Tisztában vagyok vele, hogy a hangszigetelés hőt is szigetel. De hogy a kettő ütné egymást, az erős túlzás. Kérdés, hogy a hangszigetelés mennyi hőt szigetel. Ez meg anyaghasználattól is függ, ez a textiles téma nyilván többet, mint egy jobbfajta szivacs.
-
Viktor77
titán
Értsd jól. Fogadjunk, hogy több hsz-t írok meg itt a PH!-n mint te, úgy, hogy te a gépházat nézed, én meg a monitort.
MOD: Egyrészt 7 év, ne túlozz. Másrészt közel sem olyan gáz, mint azt te gondolod. Harmadrészt arra gondoltam, hogy ha jobb hőfokokat kapok egy régebbi, de még normálisan kinéző gépházban (amit amúgy sem nézegetek) mint egy ilyenben (bár ez nekem is tetszik), akkor a régebbit választom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- be quiet! Pure Power 12 M 850W 80 PLUS Gold
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEHÉR
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 1250W/1800W/2000W Tápegységek próbagaranciával! Posta ok!
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEKETE
- 16 GB-os RTX A4000 HP - garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest