- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- BIOS topic
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ami azt illeti CK-1020-at ha éppen talál az ember használtan akkor 6-7k körül megveszi. A 45k-ig van annyi tartalék benne, hogy abból tömör alutömbből forgácsoltathatsz hozzá előlapot, és még jut a hangszigetelésre is.
A sparheltnek van hangulata, a villanytűzhelynek nincs. Egyértelmű a döntés ha a feltételek adottak. Persze mondjuk panelben 9. emeleten nem fog az ember sparhelttel nyomulni, de kertes házban simán királyság.
Egon: Csak szimplán moderátor vagyok, nem isten (főleg nem a Tiéd, ha mégis, akkor az furcsa ízlésre vall).
Tisztában vagyok vele, hogy a hangszigetelés hőt is szigetel. De hogy a kettő ütné egymást, az erős túlzás. Kérdés, hogy a hangszigetelés mennyi hőt szigetel. Ez meg anyaghasználattól is függ, ez a textiles téma nyilván többet, mint egy jobbfajta szivacs.
-
Viktor77
titán
Értsd jól. Fogadjunk, hogy több hsz-t írok meg itt a PH!-n mint te, úgy, hogy te a gépházat nézed, én meg a monitort.
MOD: Egyrészt 7 év, ne túlozz. Másrészt közel sem olyan gáz, mint azt te gondolod. Harmadrészt arra gondoltam, hogy ha jobb hőfokokat kapok egy régebbi, de még normálisan kinéző gépházban (amit amúgy sem nézegetek) mint egy ilyenben (bár ez nekem is tetszik), akkor a régebbit választom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Lexus, Toyota topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Okos Otthon / Smart Home
- ASUS routerek
- Linux kezdőknek
- Konzol Screenshot
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3605
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest