Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiflinger
tag
Persze az is lehet, hogy az említett üzleti gépeknek a vonzereje a fémvázban, az on-site világgaranciában és a 300db certificate-ben rejlik, amik hivatalosan igazolják, hogy a vállalatirányítási rendszerek, biztonsági software-ek, etc. gond nélkül futnak rajtuk... :-D
Ezek consumer termékek, akárcsak az Apple...
-
llaszlo
veterán
2-3-4 ujjjas gesztusokkal zoommal stb, testreszabható funkciókkal?
Otthon van egy asztali billentyűzet azon imádtam gépelni kb annyiban különbözik a mactől, hogy összeérnek a billentyűk. Nagy lapos billek vannak ratja. [link] Bár mára már az sem az igazi. Egyébként egy nagyon gagyi régi billen tanultam meg gépelni ahhoz képest minden megváltás volt.
. -
llaszlo
veterán
Én utálom a trapi billt. Napi több órát használom a gépeket, gépelek elég sokat. És azokon állandóan félre ütök. A maceken meg jóval ritkábban. Használtam már más szigetes billt is és van amelyik ritka szar.
A kijelző meg akkor zavar, hogy ha olyan helyen kell használni, hogy nem látom rendesen. Ebből tényleg jobb lenne a matt.
A trackpadja meg egyszerűen sokkal jobb, mint a többinek főleg a multitouch miatt egy rakás dolgot megkönnyít és az érzékenysége meg a beállítása is nagyságrendekkel jobb, mint amiket még használok/használtam. A maceknél szinte soha nem is szoktam egérrel szórakozni. -
Mackósajt
senior tag
-
Mackósajt
senior tag
A 13,3" coll aligha, mert ősidők óta használják más cégek is a gyümölcsösökön kívül. A Latitude D630 is ez a méret pl., és már van pár éves.
Várható volt ez a taktika a gyártók részéről. A Dell is erre ment el az új XPS 15z-vel. Kérdés akik eddig ilyesmit vettek, azok azért tették e, mert tetszik nekik a forma.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3712, 97% AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- iPhone 13 mini emelt kapacitású 2520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ilyenen tanultam meg gépelni és utána vettem azt a laposat. Azóta a nagy lapos billeket szeretem.