Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Beni2360 #453 üzenetére
Azt nem értem hogy hogyan jön a "kb mennyi időm van, mennyi egység fogyott" kérdésre adott "ha valamikor akkor karácsony előtt biztos megugrik a hátralevő egységvesztés" válaszra az , hogy "akkor egy egység mennyit is fog érni?".
Gonoszkodva szó szerint olvasva a kérdésed meg: majd megnézem bármelyik aktuális-árfolyamot jelentő forrást
.
-
Crow
tag
válasz
Beni2360 #417 üzenetére
Igen, mert azt nem írtad, a kérdésem meg kifejezetten a MM-ra vonatkozott
Ettől függetlenül nagyon hálás vagyok a segítségért: Visszaolvasva látom, hogy a soroksári Euronicsban vásároltál. Nekem is az az üzletük esne leginkább útba. De akkor most már tudom, hogy az felejtős... -
Crow
tag
válasz
Beni2360 #415 üzenetére
Köszi. Akkor az MM-et kihagyom. Szerencsére ott van helyettük az Emag/Aqua/Euronics/... Ha lehet hinni az útmutatójuknak, ők ilyen esetben fel vannak készülve az online rendelések kezelésére is (személyes átvétellel, persze).
Nem is értem, ezt a hatalmas akadályt MM-éknek miért nem sikerült megugraniuk. Na midegy, az ő bajuk... -
blueye
veterán
-
-
-
válasz
Beni2360 #342 üzenetére
ott van mindketto a leirasban
Milyen leírásban?
Nálam a készülékben az akku alá gyárilag nyomtatva nem ugyanaz az IMEI szám volt feltüntetve, mint ami akkor jelent meg, amikor beütöttem *#06# karaktereket.
A szolgáltatók híváslistájában az az IMEI van rögzítve, ami *#06# karakterek beütése után jelenik meg.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
it Az 5 milliárd forintos kerettel, 2022 februárjától kezdődő programban bruttó 20 ezer forintos támogatást kaphat mindenki, aki 4G vagy 5G képes készülékre cseréli régi 3G-képes mobilkészülékét.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest