Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Lackooo84
nagyúr
Engem is megint meghazudtolt a Telekom, napra, órára pontosan tudom mikor volt bekapcsolva a telefon, és miket hívtam vele (sejtettem, hogy a 2G-s tendernél azt a félévet fogják nézni, és be is jött). És mégis azt mondják, hogy nem volt használva a telefon. Hát meg a jó... vandát is hallgattam rajta, csak nem vagyok hülye... Most felvettek rá panaszt, de én azt hiszem ezt elengedem, jó magyar szokás szerint egyszer lennék jogosult valamire, és akkor is baszakodnak velem, leszarom már az egészet...
-
-
-
prsq
aktív tag
A leírtak szerint ha csinálod, az rendben lesz.
Az ügyfélkapu nem hülyeség, de ha van sok felesleges időd, hagyd ki nyugodtan.
(A boltban ellenőrzik a leadandó telefon IMEI-jét, hogy benne van-e az adatbázisban. Ha nincs, akkor hiába mentél. Ügyfélkapuval te is ellenőrizheted előre, sőt előregisztrációt csinálhatsz, amivel gyorsítasz 5-10 percet a kb. félórás procedúrán, de a lényeg, hogy biztosan nem potyára mész.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
it Az 5 milliárd forintos kerettel, 2022 februárjától kezdődő programban bruttó 20 ezer forintos támogatást kaphat mindenki, aki 4G vagy 5G képes készülékre cseréli régi 3G-képes mobilkészülékét.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 256GB Fekete / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i7-5GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest