Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya597
tag
Úgy gondolom igény kérdése hogy mennyire korrekt "eljárás" ez.
Akik megfogják venni a pack -ot azok azért veszik majd meg, mert akár meg voltak vagy megvannak nekik a játékok, akár nem, újra át szeretnék élni az élményeket. A HD -ba húzás itt azt jelenti, hogy a mai tévékhez és felbontásokhoz, a jelenlegi konzolgenerációra kellően megváltoztatják, és ezt már a screenshot -ok alapján is látni, hogy megtették. Nem lett itt beígérve semmilyen ultrabrutál élességű textúra, és a rajongók nem is várják el.
Amikor megjelent a hír külföldi oldalakon, és olvasgattam a hozzászólókat, egy olyan panaszt sem láttam hogy "Jaaaj, hát alig dolgoztak valamit a srácok a játék küllemén", hanem mind örültek hogy újra játszhatnak a két, 2000 -res évek elején megjelent játékokkal, sőt, már most szeretnének a XII -ből is HD verziót.
Szóval értem én a problémádat, talán egy picit igazad is lehet, de ez az HD verzió azoknak jön, akik szeretnének játszani vagy újra játszani a két remekművel, ami kellően HD lett a mai tévéfelbontásokhoz.
És én is azért fogom majd megvenni, mert bár megvan a PS2 és a két játék, de nagy rajongója vagyok a sorozatnak, és egy picit szebbítve, plusz tartalommal (X-2) is szeretném játszani őket.
Most megmondom neked, hogy ez a pack többször nagyobb eladást fog produkálni, mint a XIII és folytatásai.
-
Petya597
tag
Szerintem igen.
A probléma (bár nem az enyém), hogy a PC -n emulátorral játszott PS2 -es verziói a játékoknak szebb, mint a most (amúgy eddig csak screenshot -ok alapján látott) bejelentett HD -s kiadás, és hogy a PS3 -mas verzió lehetne sokkal szebb, ha akarnák.Én meg erre megmondtam, hogy ennek a kiadásnak elsősorban nem a HD lesz a lényege, hanem a fentebb említett okok.
-
Petya597
tag
Figyelj, én úgy gondolom hogy akik megveszik ezt a pack -ot most azok azért fogják megvenni, mert rajongói a játéknak, és újra át akarják élni azokat a csodás élményeket, amiket a két játék nyújtott.
Vannak akik anno nem játszottak velük, de amúgy szeretik a sorozatot - meg fogják venni.
Vannak akik játszottak velük, de már nincs meg nekik se a PS2, se a játék, de van PS3 - meg fogják venni.
És vannak akiknek a mai napig megvan a PS2 és a két játék is, és van PS3 -muk is - meg fogják venni. És hogy miért? Egyrészt mert rajongói a sorozatnak, és kötelező darab a két játék PS3 -ra is, ha már kiadják.Másrészt a X-2 International verziója kerül a csomagba, ami Japánon kívül anno sehol máshol nem lett kiadva, az ide került verzióhoz képest némi tartalombővülésben bővelkedik.
Régen volt már amikor a két játék megjelent, azóta nőtt a televíziók felbontása, így ezért HD -ba húzzák a textúrákat, és amennyire ezt teszik, bőven elég lesz.Lehet itt vitatkozni arról hogy lehetne még élesebb a textúra, de nem kell, ez a pack elsősorban nem erről szól, és a rajongók sem ezért fogják megvenni.
Én a fentebb felsorolt játékos típusok harmadik kategóriájába tartozom, azzal a különbséggel, hogy még nincs PS3 -mam, de mire megjelenik a HD pack, arra meglesz. -
Petya597
tag
Tegnap éjjel olvastam a hírt a VG247 -en.
Mindenképpen kötelező darab, talán főleg azoknak, akik még egyáltalán nem játszottak velük. Itt az idő!Ráadásul PS3 -ra kettőt az egyben még praktikus is. (És az árát is minden bizonnyal meg fogja érni.)
(Fura, mert mintha régebben azt olvastam volna hogy csak Vita -ra hivatalosan bejelentették csak a X -et. De akkor lehet ezek szerint az csak pletyka volt. Már nem emlékszem..
)
Úgy olvastam még hogy nem egy egyszerű HD remaster lesz, hanem mindkét játék az International verzión alapul. Ennek nagyon örülök, ugyan a X alapból csak International verzióban lett kiadva itt Európában így tartalomban nem lesz újdonság, viszont a X-2 International verziója Japánon kívül nem lett kiadva sehol, így utóbbiban lesznek újdonságok.
Azt hiszem a Pack -al együtt fogom beszerezni a PS3 -mamat.
Megvan mindkét játék PS2 -re, de kellenek a HD -s verziók is, főleg az X-2 In. miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- Playstation 5 Disc Edition CFI-1116 dobozában, kitisztítva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Eladó Commodore 64 Dobozos!
- Garis! Sony PlayStation 5 (PS5) játékkonzol
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest