Új hozzászólás Aktív témák

• gabber01

addikt

válasz Petya597 #31 üzenetére

És szerinted ez mennyire korrekt eljárás? Én igenis elvárnék több munkát vele, több fejlődést, ha megint egy valag pénzt le akarnak akasztani az emberekről, olyasvalamiért amivel igazából olyan nagyon sok munka nincsen!

Basszus! Ha mondjuk valami régebbi klasszikus PC játékot kiadnának PC-re megint, úgynevezett HD kiadásban, de semmit nem változtatnának, fejlesztenének rajta, csak annyit hogy elinduljon az újabb Windowsokon, meg nagyobb felbontásban fusson, az ugyanez lenne. Nem tudom, de pl. mennyire lenne az boldogító, hogy ha mondjuk egy Thief-et kiadnának úgy újra hogy az a nagy újdonság, hogy elindul Windows 7,8-on, meg fullHD. Hű, nagy durranás, nem hiszem hogy sokan rohannának érte, még a rajongók sem. Ellenben ha a mai kor audiovizuális színvonalára felhoznák szerintem mindjárt más lenne a gyerek fekvése.

Jó, ez talán kicsit kontrasztos példa volt, mert az FFX annyira nincs elmaradva grafikailag, de azért így is elég jelentősen lehetne rajta fejleszteni.
    Ehelyett mit tesznek? Semmit szinte. Ezzel tisztelik meg a rajongókat? Ugyan már!

Új hozzászólás Aktív témák