Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atke
senior tag
Közületek megveszi valaki??? Én a 13-at megvettem, de egy trágya szerintem telis tele hibával, és script az egész mozgás (ha el van döntve hogy nem érhetsz hozzá,akkor nem is fog a labdához érni,hiába nyomsz akármit)
-
orion1025
őstag
Utálom a focit, sőt, gyűlölöm...., de az újak kellően sz@rok.A FIFA10 hozott valami újat, aztán a 12-ben kicsit változott a fizika.Ettől függetlenül hosszú évek alatt egy helyben toporog az egész játék.
-
FZsolt15
aktív tag
válasz
danikollar
üzenetére
Annak is ilyen lesz a grafikája, nem? Hátha lesz next-gen gameplay.
-
Shing
őstag
válasz
danikollar
üzenetére
Csak én poénból írtam... Most az sokkal jobb ha a bill.-t szidja mindenki?

-
Shing
őstag
válasz
danikollar
üzenetére
Aki virtuálisan focizik azt csak sajnálni tudom.

-
Atheist
csendes tag
válasz
danikollar
üzenetére
"Aki pedig billentyűzettel focizik pc-n, azt csak sajnálni tudom."
ENNYI!
-
danikollar
őstag
Ha már ilyen FIFA szakértőnek érzed magad, akkor tudhatnád, hogy mikor kijött a ps3 és az xbox360, akkor a pc-s azt nem kapta meg sok-sok évig, csak a ps2-es változat nagyobb felbontású változatát. A két FIFA teljesen más játék volt, mintha nem is ugyanaz a játék lett volna, mind grafikailag, mind játékmenetileg és még sorolhatnám. Sóvárogtak is a pc-sek (pc only táborról van szó), hogy miért nem kapják meg. Erre 2010-ig várniuk kellett, ugyanis a FIFA11 pc-s verziója gyakorlatilag megegyezett a FIFA10 konzolos verziójával. Igaz volt még egy év lemaradás a konzoloshoz képest továbbra is, de így is kaptak egy sokkal jobb játékot. Mostanra talán már kb. egyforma a kettő, de 100%-ig ebben nem vagyok biztos.
A FIFA14 esetében ugyanez lesz a felállás, tehát kétféle lesz belőle. Egy ami jelenlegi generációs konzolokra és a pc-re jön, és egy next-gen konzolokra. A pc megint nem fogja pár évig megkapni az új FIFA-t teljes pompájában és fejlettségében.Aki pedig billentyűzettel focizik pc-n, azt csak sajnálni tudom.
-
gianni85
veterán
látom te is viseled a PC-s szemellenzőt. Megsúgom, mindig is volt fifa konzolra. 96óta 3d-s a fifa, már kint volt PS1-en, előtte meg Sega gépeken. A konzoléltetésről meg annyit, hogy legalábbis a fifa esetében had éltessük már a konzolt, ha egy jó ideje oda jön ki a fejlettebb fifa változat.
-
válasz
danikollar
üzenetére
A fifa már akkor pc-n ment, mikor a konzol a bokorban se volt, maradjunk ennyiben. Egy kontroller meg a pc-re is köthető, de vígan elvoltunk a billentyűzettel is. Nemtudom hova ez a konzoléltetés, mintha pénz járna érte (vagy konzol...). Nemnagyon értem mit is nézhettem el, de bizonyosan neked van igazad...
-
96-2002ig imádtam a fifát, aztán valami megszakadt. Nemtudom megmagyarázni, de azóta csak ferde szemmel nézem, a 12-t ismerősnél próbáltam ki, de 5 perc után dobtam el egy "ez szar
" kijelentés mellett. Az emberre ragadós, lehetetlen fizikát követő labda már csak hab vlt a tortán 
-
.LnB
titán
Most nem úgy volt, hogy új engine lesz az Ignite? Vagy félreértettem és az nem grafikai engine, hanem fizika?
Új hozzászólás Aktív témák
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
- HP Omen
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

" kijelentés mellett. Az emberre ragadós, lehetetlen fizikát követő labda már csak hab vlt a tortán