Új hozzászólás Aktív témák
-
ElEvEn11
senior tag
1992-ben alakult. Emlékeim szerint három kerületre terjedt ki a szolgáltatási terület és talán az egyik első alternatív szolgáltató volt a Matáv monopóliuma után. Csak az lehetett részvényes, aki friss belépő volt és nem rendelkezett korábbi, Matáv vonallal. Nekünk már volt ezért az opciós vétel nálunk már nem volt elérhető. Később - ha jól emlékszem - kibocsájtottak részvényeket a magánbefektetőknek, de nem voltak vele túl sikeresek, mert a Matáv (főként mint résztulajdonos) nem nézte ezt túl jó szemmel. Én egyébként XVII. kerületi vagyok. A tapasztalatom az, hogy ez a cég is csak addig volt jó, amíg végül az exMatáv, most Magyar Telekom szépen be nem kebelezte. Az indulástól kezdve nagyon kulturált szolgáltatást (mindenkinél előbb európaiak voltak) és emberi hozzáállást tanúsítottak. Mostanra persze ez a cégmaradvány már amúgy is csak árnyéka volt a réginek, de kár érte.
-
Drenadar
veterán
Nem úgy volt, hoyg az a maradék 2,8% magánkézben van, akik nem hajlandóak megválni a részvénytől? gyk: mikor indult az ept, sok lakosnál azzal mentek, hogy ha akarsz telefonvonalat adunk mellé részvényt is. ami az osztalékok miatt végül meg is érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kés topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Bittorrent topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest