- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ákos45
csendes tag
Egy pár eladással a hátam mögött, újra beszámolok a tapasztalatokról:
iPhone 8, 64 GB, borzasztó leharcolt állapotban, volt, nem volt szerencsétlennek egy ép oldala, de új akksival volt szerelve.
Ez 49.000 "jó" magyar forintért ment el náluk.
Minden a leírtaknak megfelelően, megadott árat kínálták érte, nem volt semmi gond, bár egy jó pár hétig hirdették szegényt, mire valaki elvitte.Samsung Galaxy S10 Plus, 128 GB, kissé karcos, de alapvetően megkímélt külsővel.
104.000 forintot mutatott a kalkulátor a beállított *nagyon jó* állapot alapján.
Itt már volt egy kis gigszer, ugyanis miután átvizsgálták a telefont, megállapították, hogy a hátlap levált a készülék keretéről, cserére szorul, így 98.000 forintra számíthatok.
Természetesen elfogadtam az ajánlatot, ez is korrekt összeg egy láthatóan használt, több éves telefonért, a legszebb darabok mennek ilyen áron a legtöbb helyen.
Itt azonban megjegyezném, hogy ilyen hibájával én nem találkoztam a készüléknek, pedig többször átnéztem eladás előtt (ezt már kimondottan eladási céllal szereztem be).Alapvetően eladás terén korrektnek tartom továbbra is őket, sokszor jelentősen magasabb árat kínálnak a telefonokért, mint amennyiért a használtpiacon elmennének.
Vásárlás terén nekem továbbra is vegyesek a tapasztalataim, de ahogy olvasom a fórumot ezzel nem vagyok egyedül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Külpolitika
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Villanyszerelés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Politika
- BestBuy topik
- Tőzsde és gazdaság
- Revolut
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest