Hirdetés
- Projektor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GerykO
aktív tag
Nekem lenne egy elég kézenfekvő ötletem, hogy miért is van az a pár plusz "hatalmas" ellenállás a 6950es kártyán. Véleményem szerint, a ventilátor fordulatszámát lassítja, mivel elméletileg oda "csonkított", lassított, alacsonyabb feszültségen üzemelő csip kerül. A v-core értékét, meg a "fenti bekötési különbség" okozza.
Elképzelhető ez a feltevés?Ttomax: Kérlek szépen menj át az nVidia topikot boldogítani. Meséld el szépen ott, hogy milyen jó a gtx580, te leszel ott az isten, senki nem fog belédkötni, mindenki csak dicsőit majd, esetleg édesanyád is csuklani fog a sok irigykedő miatt.
Engem nem érdekel milyen vastag apuci pénztárcája.
Semmi érdemleges hozzászólást nem sikerült kipréselned az agytekervényeidből, ezért ne is eröltesd őket tovább, mert még a végén sérvet kap az agyad.
Trollkodás off pls!
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Hardcore café
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest