- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkS7891
tag
Nem félteném az alaplapot ennyire. Az 1kg feletti hűtések mindig is jelen voltak a piacon, nem pedig a mai kor gyermekei.
Nekem mindig is ilyen 1kg+ hűtéseim voltak (noctua d14, drp4), sosem tapasztaltam semmilyen problémát. Pedig alaplap kettétörés azért elég látványos tudna lenni.
Minden azon múlik, hogy mekkora felületre oszlik el az a súly. Ha az teszem azt 1 cm2, akkor tudna gondot okozni, de itt nem erről van szó.
Amúgy érdekességképp:
Az általam ismert legb*sz*****bbb léghűtés pont hogy 2011-ből van.
[link] -
Na EZ már tiszta!
Nem kell rá RGB, anélkül is csodálatos. -
Zolás
addikt
válasz
belaazallat #13 üzenetére
Ilyen hűtőm volt nekem is, és még meg is van! Két hónapig cseszegettem a coolermastert hogy adjon hozzá AM4 lefogatót, de nem tudtak. Mai napig használnám, most meg ül a dobozában és vár.
-
Robitrix
senior tag
-
Robitrix
senior tag
De most tényleg a korábbi légütő a házban egy cryorig hűtő volt egy ventilátorral 530-560 gramm körüli súllyal. a mostani egy két ventis Artic freezer hütő dupla ventivel 764 gramm. a cikkben szereplő már 1036 gramm. a következő meg már 1,5 kg lesz...
még egy kis fejlesztés és a következő léghűtőt már emelő targoncával kell betenni a házba.
-
tibaimp
nagyúr
A fenéket....(pedig csúnyább szó jutott először eszembe). Eleve ezek a hűtők nem a lapon "támaszkodnak", hanem az alaplap hátoldalára felszerelt ellendarabon. Illetve ha az én D15-öm (1320g 1 ventivel, de én 2-vel használom így olyan ~1500g lehet) nem szakítja ki a foglalatot, akkor ez se fogja.
szerk:
A VGA más tészta, ott nincs a másik oldalról "támasztás". -
Robitrix
senior tag
ma már létezik a nagy és nehéz videokártyákhoz toronyházba kártyatámasztó, hogy a helyén maradjon a nehéz kártya és ne akarjon kifordulni a becsavarozás ellenére a pci buszból oldalt. Na majd ilyen böszme hűtök mellett álló alaplap mellett lesz majd CPU hűtő támasztó is...
Olyanok lesznek a gépeink lassan, mint egy düledező aláducolt ház... -
Robitrix
senior tag
vajon a több, mint 1 kg-os hűtő kettétöri az alaplapot már egy toronyházban vagy nem?
De lehet, hogy csak a proci aljzatot tépi ki az alaplapból....
Most egy 764 grammos hűtő van a gépemben, ez amiről szó van majd 30 dekával nehezebb.... -
podtibi
senior tag
Uuu! Brutál jól néz ki és elméletileg még bele is fér a gépházamba fedlap nékül.
De megvenném már most.
-
tibaimp
nagyúr
A 240 wattos TDP sokallom.
-
Külsőre így kell kinéznie egy hűtőnek 2022-ben!
Reméljük, a teljesítménye és az ára is "rendben" lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A HX6240 modellel akár 240 wattos TDP-vel működő processzorokat is hűvösen tarthatunk.
- Autós topik
- Elite: Dangerous
- Napelem
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Formula-1
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest