- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kariad
senior tag
No hát.... gondoltak egyet és mától összedobnak egy Plazma tévét is mellé :
-
olanor
tag
Hát ezek sem a minőség jegyében születtek . . .
-
ez_meg_emaz
őstag
Hát de akkor meg ez van, ha annyira sürgös hogy nem tud hozzá gyűjteni akkor így járt. Akkor dönthet vagy ilyen minöség ennyiért vagy jobb annyiért. Amugy simából (nem inear) van 4k-ért jo minöségü. De ugye az megint más kategoria. Ugyanugy ahogy a fülhallgatot nem hasonlítjuk a fejhallgatoval mint a fenti hszekben.
Pontosan azért amit írtak is. Az inear hordozhatosága miatt jobb kintre. Egy akkora batár "fejessel" nem mászkálnék hiába olcso és jobb.
Degeczi: Erre valo az eq.
-
_balázs_
csendes tag
válasz
ez_meg_emaz #19 üzenetére
Bármennyire hihetetlen sokan a plusz négyezret sem engedhetik meg maguknak,vagy esetleg vár egy hónapot _ha nem sürgős_.Éppen ez a lényeg,ezt nekik szánják .Ezért értelmetlen az összehasonlítás akármilyen prémium márkával.
-
KrAt
veterán
Akiknek szánják, nekik, ennyiért tökéletes lesz
-
mcs
veterán
Hát intra aurális kategóriában nem hinném, hogy ki lehet hozni hi-fi/stúdió fejesekhez hasonló természetes hangot, mert a méret, és a hallójárattól való távolság nagyon sokat számít. Ha így nézzük, jó választás a CX 300, annak ellenére is, hogy pl. már egy AKG K44nek is jóval tisztább a hangképe, csak a CXel ellentétben azt nem szokás, magyarán hülyeség használni mp3 lejátszóval.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
ez_meg_emaz #19 üzenetére
a CX-300 nem éppen a kiemelkedő minőségéről híres...
túlforszírozott basszustartományról, náthás énekhangról már inkábbnem csoda: az sem a Sennheiser terméke, hanem egy névtelen japán beszállítóé, ezért lehet még több más márkanév alatt is megtalálni ugyanazt a típust
nyilvánvalóan ezeket is csak saját névre címkézteti vkivel a Verbatim - ettől akár még jók is lehetnének (bár valszeg tényleg nem azok)
-
twollah
nagyúr
Ennyi penzert nem lehet valami egetvero a minoseguk.
-
ez_meg_emaz
őstag
Autoval nehéz összehasonlítani szerintem.
Itt az a kérdés ki mennyire igényes ha zenéről van szó. Otthon pl akinek az 5-10k.s hordozható cd játszó is böven megteszi annak tökéletes ez a verba füles is. Neki pénzkidobás lenne cx300-at venni. Pláne hogy egy tesco 5k-s mp3-assal nem is szolna jol a cx300 se.
Aki pedig otthon is a minöségi zenehallgatás híve annak bűn ilyet vennie. cx300(és társai) azoknak éri meg akik tényleg nagyon jo minöségben akarnak zenét hallgatni. És persze van normális lejátszojuk is hozzá. Elöször nekem is iszonyat drágának tünt, de mikor megvettem rájöttem simán megérte. Bármi gondom lenne késöbb vele tuti hogy ugyanezt venném vagy ebben a kategoriában vmi SH-t.Kocsi az meg inkább csak a pénzről szol. Szerintem. Legalábbis én elöször azt nézném mennyit szánok rá aztán meg azt hogy annyiért melyik a legjobb számomra.
Füles meg kisebb kiadásoknál meg azt hogy milyen a minöség és aztán csak az ár. Nem mind1 hogy 4 helyett 9k vagy 2milla helyett 8.Aki annyira fukar hogy sajnálja azt a +3-4k-t az meg is érdemli azt a minőséget amit olcson kap.
-
sanzi89
addikt
Áááá, mindegy... Nem tudok erre mit írni.
-
_balázs_
csendes tag
Hol van az írva ,hogy fel akarják venni a versenyt a Sonyval,Sennheiserel,stb?
Nem egy kategória.Kész.Ha valaki tanácsot kér tőletek ,hogy milyen autót vegyen 2 m körül azt mondjátok áá vegyél audit 8 ér'?
-
littlelion21
addikt
Háát...ezeket elnézve én maradok a Sennheiser-nél.
-
Diezel
csendes tag
szerintem jó szépek olcsók és van agybadugós is(kedvencem
) a hangzásra kivíncsi lennék
-
shteer
titán
a "bass-in-the-brain"
fülhallgatók valóban jók, nekem egy creative van
ha vki bátor és kipróbálja ezeket, írjon egy véleményt
egy SH CX300-zal jó lenne összehasonlítani
de ebből a kialakításal szinte minden gyártó előjön
futólag volt szerencsém egy hamis sony ericcson füleshez is - mint minden hamisítványt, kerülni messziről!
-
hemaka
nagyúr
Annyire nem megy az adattároló-ipar?
-
Vitus
őstag
Annyira utálom a mostani fejhallgatókat! Régen olyan frankón megcsinálták a pántjaikat acéllemezből bőr bevonattal ha az autóval átmentek rajta se tört el. Mostanság meg fél évente veszem a Panasonic, Pioneer, Sony, Philips fejhallgatókat mert mindig elgyengül valahol az ócska műanyag pántja és eltörik vagy nem bírja ki ha egy párszor leesik.
Ócska vacak mind. És amint látom itt is milliméteres anyagokból vannak.
Arról nem is beszélve, hogy a fülre helyezhető részek nem szigetelnek eléggé és nem elég nagyok és jól kidolgozottak.
Így tök mindegy milyen minőségű cuccot rak bele.
-
Majstor
senior tag
Ezek nem "fülesek".
Sennheiser & Pioneer már annak nevezhető. -
zed1983
őstag
Olyan igazi fejhallgatót nem is látok köztük, ami szép nagy puha párnázata el is takarja a fület a környezeti zajtól...
-
Tomate
veterán
Ez olyan lol kategória. Legalább a zalmantól kértek tanácsokat?
-
mephi666
nagyúr
a bal alsókat hívják ún. "agybadugós fülhallgatónak"
szépek... biztos jól is szólnak... a teszkós olcsó fejhallgatóktól viszont kíméljen meg mindenkit az élet, mert 1szer vettem ott 4-500ft körül és ritka nagy alapzaja volt... a zsinegjéhez meg amikor hozzáértem, recsegett is szépen...
-
cizoe
őstag
Nem bírnak a gyártók a saját területükön maradni...
-
sNORh
addikt
beteszed írhatol rá zenét is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A gyártó nem kevesebb mint 11 terméket kíván piacra dobni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest