- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
JanR
addikt
Na ez íígy kéne
-
dorten
tag
Nekem jöhetne egy ilyen.
-
Sicilian
addikt
Ejjjj, szép árat fognak érte kérni ebay-en...
-
és ezt így be kell jelenteni hogy mo rohadtul nem kapunk fehéret csak az ott dolgozók? de jó nekünk.
-
danikollar
őstag
Lesz ebből a boltokban is később szerintem.
-
Raysen623
addikt
Ez már lassan diszkrimináció
De nem érdekel....
-
Mister_X
nagyúr
Mivel ez egy erősen limitált gép, így nagyobb kincs megtartani és mondjuk max. jó pár év múlva eladni. Egyébként is, nem a hazai mentalitásból kell kiindulni... Ennek a csomagnak van elismerés értéke. Nem azt mondom, hogy nem lehet majd vadászni egy-két databot, de kicsit szomorú, hogy mindenki erre asszociál egyből. Nem mellesleg, minden boxból volt egy egyedi darab az Xbox Teamnek. Xbox Classicból transparent greent kaptak az alkalmazottak, Bill Gates szignójával.
-
Def26
félisten
Fogadni mernék, hogy lassan jön a fehér ps4 -ről a bejelentés.
-
Dealer95
őstag
Sokkal szebb így.
Ha lehetne fehérbe kapni, tuti olyat vennék -
-
GALARDO
addikt
Na ez kell, remélem jövőre itthon is lesz ilyen.
-
pulcsi
tag
Miért nem kapnak életük végéig live előfizut ilyen spúr céget :-)
-
Freiherr
őstag
Ez szép gesztus a résztvevők irányába,kicsit más arrafelé a vállalati kultúra és a munkavállalókhoz való hozzáállás.
-
lapa
veterán
plusz fekete kinect. hát ennél tipikusabb ms nem is lehetne. mit is mondott sj? hogy nincs stílusa vagy mije neki. vajon mire gondolhatott.
-
Zirowe
nagyúr
És akkor ez most ilyen nyálcsorgatós cikk?
Kb senki nincs, akinek ilyen lesz, amíg nem lesz publikus, csak az a párszáz dolgozó.+képzelem is a dolgozókat: 3évig szoptam éjjel/nappal fejlesztés közben, annyiszor hordott le a főnök, hogy már nem is emlékszem, erre most megkapom ezt az ördögi masinát.
Lehet majd ebayen vadászni ezeket.
-
mephi666
nagyúr
ja, csak én mondjuk nem tudnám elképzelni fehérben a tv alatt... fehérben viszont, hasonló modern bútorzattal szépen díszeleghet majd pár lakásban
jó marketing ez a m$-nak: lehozzák hírnek meg jutalomnak is felfogható, amit adnak a dolgozónak, mert kereskedelmi áron 100ezres tárgyról van szó... mondjuk ami tapasztalatom van velük: nem fukarkodnak... anno benne voltam az xp hazai bétájában külső teszterként és meghívót küldtek a bemutatójára+állófogadásra... ajándékba meg home+pro verziót (amiből az egyiket sikerül ismerőssel elüzletelnem, mert a nevére kértem a regisztrációt) meg még egy választható játékot (fs2000 volt talán) ...ez 2001 végén elég értékes csomag volt és rajtam kívül még több tucat aktív teszter hasonlót kapott
-
Hunner
senior tag
Hinnye...Apjuk azt nézd fehér videomagnó
-
Szép. Valahogy nekem jobban bejön mint a fekete.
-
=WiNTeR=
senior tag
Wow, nemkicsit jobban néz ki így, mint feketében.
-
törölt tag
ballmer is kap?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Xbox Series X 1TB + Diablo IV (BONTATLAN)
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Eladó egyedi építésű Marvel-Xmen Avangers Arcade Játékgép, Zenegép és virtual flipper egyben
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest