Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Bár nem Fallout téma, de hasonlóan jártam az Oblivion és Skyrim játékokkal is. Mind a kettőben bő 30-40 óra alatt kivégeztem a fő szálakat, miközben 100+ órákat toltam bele a mellékküldetésekbe és csak úgy a vándorlásokba.

-
Enton
addikt
Érdekes, hogy a játék mélyebb plusz tartalma okoz neked már így fejfájást, fél évvel a megjelenés előtt.
Holott az előadás folyamán is kiemelték ez csak egy(2-3-4-...) dolog amivel ha akarsz fogalkozhatsz pluszba(n).
Alap fegyverekkel ruhákkal is végig lehet rohanni a sztorin, ha ahhoz van kedved.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Peat;)
veterán
Nekem máig a fallout2 az etalon és bár tuti meglesz a 4 de elég rossz nézni ahogy egyre távolodik attól. Ott a játékmenet, történet, a skillek valódi értéke vitte a hátán a játékot. Ez a craft rendszer egy mobiltelefonos játékérzetét kelti, hogy csak tápolj tápolj és tápolj....én nem a craft asztal fölött akarok nézelődni egy játékban és nem a páncélt fejlesztgetni örökké. Legyen 50 fegyver, 10 páncél, brutális árkülönbözetekkel oszt kész. A többit a játék, story, játékmenet vigye el a hátán.
Hát ez a játék nem ilyen lesz. Ami a borderlandsnek jól áll az nem áll jól mindennek és a kevesebb néha több. Ettől függetlenül tuti beszerzős.
Off: a witcher 3 is baromi jó játék lenne pl, de ott is van egy rakat fegyver, rúna, páncél, kérdőjelekkel tűzdelt térkép. Ezek nálam már olyanok a mai játékokban mint egy focimeccsen a labdatartás vagy szándékos labdakibikázások, felrúgások. Időzúzás, egy igazi és egyébként nagyon jó történetszál felaprítása. Remélem egyszer rájönnek a játékosok hogy már kicsit sok az ami most van, mert sajnos ők generálják ezt az igény hogy még a kutya bolhája is 99+ levelre fejleszthető....arrggghh kitomboltam magam.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
https://www.youtube.com/watch?v=5vZuDK_QU_w
Két dolgot remélek:
1 nem konzol port lesz
2 ...
3 ha már nem izometrikus nézet akkor legyen mán FPS, ne a nézd a hátam
MOD (#290) orichalcos: kulcs kell nem bemutató

-
-
gyimger
őstag
Egyébként de, van rá való utalás. A kutya megállás nélkül fut ki a házból, valamint a főszereplő is KIMÁSZIK a menedékből, nem csak kiteleportál belőle. Reméljük a legjobbakat.
-
Nálam SSD-n volt, az autosave alatt felvillanó reklámokat nem tudtam elolvasni...

Szal. okosan, nem csak egy "loading"-ot kirakva a töltés sem para, legalábbis nekem. -
Ryder62
őstag
Szerintem marad. Szvsz nincs azzal semmi gond.
Bár remélem az interiorok és exteriorok akkor végre egyforma távolsággal rendelkeznek majd és helyes iránnyal.
F3-ban volt olyan hogy Rivet Citynél lementél a metróba, elfordultál keletnek, mentél 100 métert, és a másik kijáraton (ami ugye ugyan az az állomás) kimentél akkor látod, hogy megtettél több kilométert északnak.
-
-
freelanced
addikt
Nagyon frankó lesz, ha tényleg lehet játszani a háború előtt, már a 3-ban is nagyon ötletesnek találtam, hogy gyerekként kezdett az ember (aki esetleg ismeri a Fable szériát az biztos tudja, hogy ott is így van) valahogy, sokkal személyesebb, bensőségesebb az egész. Nekem hangulatosabb volt sokkal így mint az NV eleje. Nem mintha bármi problémám lenne magával a játékkal, de remélem tényleg visszahozzák ezt és nem csak belecsapunk a lecsóba.
-
Enton
addikt
Pontosan!
Mikor kijössz vault 111-ből vagy már mikor lent is vagy leveszed a színmegjelenítés B&W-ra vagy Grayscal-re. A legtöbb monitor vagy VGA driver ezt tudja csípőből és kész is a választható grafika.
(#278) bitpork:
Mentett az magától is asszem minden ilyen helytöltésnél be/ki egyaránt ha nem kapcsoltad ki a autosave-t.
De ált. én is akkor mentettem pluszba mikor így töltött/mentett auton egyet.Épp most ugrok neki New Vegasnak, valahogy eddig kimaradt az életemből, de itt az ideje bepótolnom úgy érzem.
-
-
Ragnar_
addikt
Arra még kíváncsi vagyok, - ami a trailerekből nem derül ki - hogy marad-e az a moduláris felépítés, hogy bizonyos helyiségek, helyszínek, dungeonok külön modulba vannak megoldva loadinggal a bejáratnál és a kijáratnál, vagy pedig külön loading nélkül lehet majd minden területre ki-bejutni.
-
-
Enton
addikt
Hát már miért ne lehetne férfi/női karakter közt választani ha születéssel kezdesz de még háború előtt.
Nekem úgy jött le hogy aki a csecsemő van a babaágyban azok vagyunk mi.
Gyerekkor prewar cucc 15+tól meg vault 111 és kijövetel.
Nemet választani is csak tán lehet de most videóba minek kavarnának azzal be. Sokaknak mégzagyvább lett volna a trailer.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Simán csinálhattak női/férfi karakternek külön storyline-t, végülis csak a fiú/lány dolgokat kell átírni boy-ra/girl-re ami annyira nem nagy macera.
-
gyimger
őstag
Csak pár gondolat, ami felmerült:
Ha minden menedékben másképp zajlott az élet, akkor a 111-ben szerintem sztázisba helyezték a népet.
Ha a nagy háború előtt is lesz játékmenet (mint a videón és ahogy pletykálták), akkor a bevezetőt biztos, hogy a háború előtt kell majd lejátszani (van egy You're SPECIAL könyv a gyerekszoba padlóján), és a felvezetés utolsó feladata az lesz, hogy rohanjunk a menedékbe.
Ha igaz a pletyka, hogy női karaktert csak a sztori után lehet választani, akkor ez a sztori is megállná a helyét, ami korábban kikerült: (KÉP). Talán azért állnak ott a katonák a menedék bejáratánál, listával a kézben, mert nem mehet be akárki.
Főhős sztázisba kerül, párszáz év múlva kilép és kezdődhet a kutatás valami/valaki után.
Ilyesmire gondoltam. -
-
Ryder62
őstag
Egyébként a boltos jelenetben, ahol a bevásárló kocsikat rugdossák fel, azok ghoulok?
-
Interceptor
addikt
Grafikai modokkal sem fogod feltétlen elérni azt a szintet, pl a poligon számot nem tudod növelni, a szögletes jól látható szélű objektumokat(pl köveknél) sem tudod megváltoztatni. A fallout 4 szerintem is fényévekkel jobban néz ki mint a 3, én is unom a buta eltúlzott negatív hangvételű kommenteket itt a ph-n.
-
Ryder62
őstag
válasz
gabber01
üzenetére
Olvasd el még egyszer amit írtam. Arra akartam utalni ha a FO4 szintjét akarnánk előhozni FO3-ban akkor az egy tucat moddal lehetséges csak. Amik igencsak megváltoztatják a látványvilágot.
Ergo, a FO4 grafikailag fejlődött úgyhogy aki azt mondja alig van különbség a FO3 és 4 között az menjen szemészhez.
-
gtamate2
veterán
A Fallout 4 csak új platformokra jön
/Ennyit a grafikáról
/ -
Ryder62
őstag
válasz
gabber01
üzenetére
Fallout 3-at épp most tolom HD textúra pakkal, különböző táj módosító moddal, (sűrű fűtenger, gaz, fák százai) realisztikus égbolttal, normális fény effektek stb.
A látvány közel megegyező a felmoddolt Fallout 3-al, de a felmoddolt F3 és a vanilla között bitang nagy a különbség.
Mindegy, ezzel a játékkal elleszek 2020-ig, és ez most nem vicc. Alig játszok már de ebbe jó pár tucat órát belepakolok az biztos.
-
válasz
gabber01
üzenetére
én már befogom a számat, mert ha leírom, h néha még TotalA-val is játszom, akkor engem agyonvernek... Természetesen csillivilli HD4kultragrafix megapacktextures nélkül...
Pár éve a Deus Ex HR-re "bemelegítésnek" újra végigtoltam az első részt. Igazán azért volt kicsit unalmas, mert vagy 20. végigjátszása volt... ohhh, az is vanilla, semmi graf extra, talán csak a 16:9-re volt valami hegesztés. De erről is csitt, természetesen csak a BF8ultrán a király, ezeket véletlen indítottam el.

-
gabber01
addikt
Öcsém, hát itt vagy mindenki vak, vagy qrva régen játszott a F3/NV-al. Ok, hogy vannak hiányosságai, és nem lesz Crysis 10 szintű, de azt mondani rá hogy semmit nem fejlődött az szimplán hülyeség. Plusz, az ilyen semmitmondó trailerekből (inkább teaserek) meg sem lehet állapítani, hogy milyen is lesz. Ráadásul a megjelenésig még bőven változhat (remélhetőleg előnyére, és hátrányára, mint a mai trend szerint).
-
-
jahrn
senior tag
Mondjuk sok jatekost tenyleg zavart F3-ban az a filter, ami miatt minden zoldes arnyalatban pompazott. De ez moddal kikapcsolhato.
Hamar F3 es modding, akinek megvan az F3+FNV annak F4 megjeleneseig ajanlom ezt.
-
Ragnar_
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Te nem kevered a Fallout3-at a Minecrafttal ?

-
alevan
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Pont a grafika miatt nem fejlődik az ipar.
-
Akos96
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Én nem tudtam azonosulni a Metróval, mivel a főkarakternek nem volt a játékban jelleme, csak mentél vele amerre kell és lőttél, de annyit lőttél, hogy 5 perc játék alatt több töltény repült ki a csöveken mint az egész regényben.
Amúgy a Metro pont olyan játék volt, ahol minimális különbség volt a maximális és mondjuk a medium grafikai beállítások között. Volt, de nem sok, annyi semmiképp se, hogy jelentősen változtatott volna az atmoszférán. -
-
imibogyo
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
A Fallout 3 is egy "nagyszerű" játék volt úttörő grafika nélkül....

-
vegitossj7
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Igen, mások az igények. Én is remélem, hogy jobb lesz mint a 3.
Aki a Metroval nem tud azonosulni játék közben, az vagy nem játszott vele, vagy nem tolta maxon.
Hiába lesz "nagyszerű játék", ahogy előttem fogalmaztak egy trailerből megállapítva, akkor is mélyen a béka segge alatt van prezentáció minősége.Sosem lesz olyan érzés, hogy mész Bostonban pl. és azt mondod: "váov." vagy "Ilyet még nem láttam baszki." Helyette hallgatod a kis rádiód, és keresed a kockakezű embereket.
Egy Fallout 4 megérdemelné az állejetős grafikát, de ezek szerint a fanboyoknak elég a mai Androidos is, és a "majd a modderek" megcsinálják hozzáállás.
Pont, hogy az ilyen "nagy" játékoknak kellene úttörőnek lenniük grafika terén, hogy "fejlődjön az ipar".
Ha ezt ti elfogadjátok, akkor 100% hogy nem lesz "nagyszerű játék".
Ez az egy bajom van vele.
(#238) imibogyo: És ez 8 éve volt, azóta semmit nem változott.

De sokat idézgettem, magamat is megleptem vele

-
-
snake1977
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Úgy legyen, azért várom a 14ike este 7órát, kiváncsi vagyok az E3-on mit mondanak majd, főleg ha megfűszerezik esetleg egy viszonylag pontos megjelenési dátummal a showt

atidzsiforc: Tudnék neki örülni bár reménykedem hogy nem várják ki az év végét, remélem lesz benne pár újítás is, basszus kezdek olyan hangulatba kerülni mint az első randim előtt
fokozódik az izgalom 
-
szóval az lenne az érdem, hogy "majd a modderek úgyis megoldják fél év múlva, hogy jól nézzen ki?"
r.i.p. játékipar.....
ráadásul még ronda is, 10 éves színvonal kb.
és lehet nekem hőbörögni, hogy így grafika meg úgy grafika, de azért nézzen már ki valahogy.
pl. a 2010-es Rage ennél százszor szebb volt. -
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Yep, viszont el kellene fogadnia, hogy másnak más a véleménye - ez nem nagyon ment.
And now over to something completely different. Csak engem ért meglepetésként, hogy már elő is rendelhető?

-
Interceptor
addikt
Ennél a játéknál nem a grafika lenne a lényeg, viszont 1:36-tól vannak rendes ingame jelenetek a videóban, szerintem iszonyat sokat fejlődött a 3. részhez képest, nagyon sok a részlet. Nem véletlen nem jelenik meg előző genes konzolokra, ahhoz szerintem egy régebbi verziójú motor kellene, és jócskán kellene butítani a környezetet. A kövek sem olyan szögletesek és élesen kivehető szélűek mint a tes5-ben voltak. A megvilágítás egészen más, sokkal jobbak az effektek is. A kutya mozgása nagyon részletes és viszonylag életszerű, jó lenne ha ez a szint lenne a jellemző ingameben is az npc-knél
. A szőrét valóban lespórolták, ez az egyetlen "gagyi" az egészben. Amúgy a witcher 3-ban sem néz ki jobban a környezet, sőt megkockáztatom hogy még rondább is. Az még kérdés, mennyire lesz statikus. -
válasz
vegitossj7
üzenetére
Szívesen
Nekem igazából önmagában semmi gondom a csőjátékokkal, viszont a scriptelés túlzásba vitelével annál inkább. Meg a félrecsúszott játékelemekkel.
A grafika a legrosszabb pillanataiban bűn ronda - szuper a megvilágítási rendszer, viszont az objektummodellek és a textúrák nem éppen szenzációsak, és ahol kevés a fényforrás, ott jellemzően nem tündököl az összkép. A "drágalátos Fallout" meg hangyányit félrement, mert a METRO-val jóval korábban játszottam.No mindegy, ha Neked grafika über alles, szíved joga - viszont akkor tényleg nem jó topikban jársz.
-
FoxiestFox
félisten
válasz
vegitossj7
üzenetére
Vedd figyelembe, hogy az emberek igényei eltérőek.
A mi igényeink eltérnek a tiédtől ebben a kérdésben.
Szerintünk te igénytelen vagy, mert egy játékként - számunkra - valóban kb értékelhetetlen tucatposztapokalitptikus scripthalmaz csőMetroval jobban tudsz azonosulni, mint egy picit összetettebb fps nézetes rpg-vel.
Ezzel semmi gond. A játék szórakozás, mind máshogy szórakozunk.
Lehet, hogy te az élet más területein viseltetsz nagyobb elvárásokkal, játék szintjén pedig csak egy alapszinten kapcsolódnál ki, és megmaradsz a nézzen ki jól, legyen valamiféle hangulata, és helló-vonalon.
De vagyunk mi, akik szerint a grafika minősége nem mérvadó, a grafikai játékdesign, játékmenet, hangok, történet annál inkább.
Eltérő igények, és kész. Ha neked nem fekszik a Fallout, nem veszed majd meg. Mi meg azért reménykedünk, hogy egy jó játék lesz. -
törölt tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Most tenyleg kijelentetted, hogy a Metro jobb volt szamodra mint a Fallout barmelyik resze?
Nem tudlak komolyan venni, sajnalom
(ha legalabb STALKER-t irtal volna mas lett volna a helyzet de igy, ahhh.... kesz, besirtam
) -
Gyula84
veterán
nekem meg az audi tetszik

-
gtamate2
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Egyetlen előre scriptelt lineáris játéknak sem lesz jobb hangulata ilyen téren mint a Falloutnak. Pont ezért, mert hiába akasztod ki 3x ha ugyan az minden egyes rész, így nincs értelme újra végigvinni sem. Áh hagyjuk, bevallottad hogy nem is tetszett az előző rész sem, ettől se vártál sokat, de a grafikát szarozod oldalak óta és mutogatod a kemény munka árán összehozott gifjeidet, világos hogy egy Trollal van dolgunk.
Fáj hogy nekünk felüdülés még egy nagyszerű játék? (csak mert a Bethesda nem nagyon szokott mellélőni mostanában) Menj Metrozni, élvezd 20x-ra is a scriptelt állomásokat. De még mindig nem válaszoltál arra hogy mit keresel itt?
-
vegitossj7
addikt
Jogos mást nem igazán mondhatsz, hiszen akkor elkéne ismerned, hogy jobb mint a drágalátos Falloutod.
Még ha nem is jön be hogy nem nyíltvilágú, attól még mindig jobb poszt-apokaliptikus játék jobb hangulattal és atmoszférával ÉS játékmenettel megáldva mint bármelyik Fallout.Az meg hagyján, hogy itt hirtelen kiemeled a grafikát, ami amúgy a legrosszabb pillanatában is szebb mint a Fallout 4 lesz.
Köszönöm.

-
válasz
vegitossj7
üzenetére
Nem nagyon értem ezt a METRO fétist... A 2033-ban voltak rendkívül eltalált részek, aláírom, de abszolút nem volt egyenletes színvonalú vizuálisan - volt jópár olyan rész benne, ami jó esetben is a többször emlegetett FEAR szintjén mozgott. Játékként pedig szerintem egyszerűen szar volt. Sorry.
-
axton
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Pffhahahahahaha.
-
válasz
vegitossj7
üzenetére
ejjj-ejj... már előrendelted? Hiba volt ezek szerint

Nekem megfelel, várom és kész. Ti meg várjátok a CoD 842-t, mert még szebb, és ki lehet nyomni benne a pattanást... OK. Nem kell mindenkinek ugyan azt szeretni, dolgozd fel.
ööö az baj, ha nekem a Metro nem tetszett? Sok a kötött pálya, nem mehetsz korántsem olyan szabadon, mint Fallout 3-ban, vagy a STALKER-ben
-
vegitossj7
addikt
Még jó hogy a Bioshock Infinite ami a .gif-en példában van UE3-on fut ami képes arra ami a FEAR-ben történt.
De hát engem mit zavar hogy 2013-as játék nem hozza egy 2005ös szintjét technológiailag.
Igazából, minek vannak új konzolok? Minek veszel új hardvert?
Miért vettél a Commodore 64 után új gépet?Persze, biztos lesz egy hangulata, ugyanaz az szint mint a FO3-é és NV-é.
Egy STALKER-t megközelít talán. Egy Metro 2033/LL-ot biztosan nem.Nincs mögötte olyan meg akkora technológia hogy az a hangulatot és atmoszférát létre tudja hozni a Fallout 4.
-
gtamate2
veterán
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
"azt hiszem, hogy nekem se a grafika a legfőbb szempont,"
Ugyan, te sem hiszed ezt el

-
Enton
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Na már most uram bocsáss, de mi a fitty köze van bármelyik hétköznapi játékosnak, ahhoz hogy milyen motort vesz/csinál/csináltat az egyik-másik játékgyáros cég a rendelkezésre álló pénzből és időből?
Az tök alap, hogy ami nem tetszik azt békénhagyjuk, de mégis ezért őt meg őt meg őt vagy bárki(ke)t okolni abszolult felesleges időpocséklás.
Mindenkinek megvannak a maga kialakult igénye ez és a megjelenő infók alapján bárki el tudja dönteni mi kell neki, mi nem.
Hogy a világ nagyrészének jó a xy1-yx10 ugyanaza játék évről-évre annak is megvan az oka. De erről már akár doktori disszertációt is lehetne írni:
A világ játékok iránti igényéről/kiszolgálásáról és a piac aktuális helyezetének kielemzéséről és a "lehetséges megoldások"
címmel.De végülis mindenki azzal foglalkozik amivel szeretne. Lelke rajta.
-
válasz
gtamate2
üzenetére
Szerintem vegyél ki egy hét szabit, és az összes kommentemet gyűjtsd csokorba amit itt a ph-n írtam, aztán csinálj belőle egy yt-s videót, várom szeretettel, valami kis grofó zenét pattints alá. De aztán 1080p-s legyen a videó.Már bocs, de én nem személyeskedtem senkivel, és a hozzászólásaidat sem fogom átnézni hogy hova mit írtál, csupán annyit írtam hogy a legtöbb videójáték hírnél a grafika miatt megy a siránkozás, és a legtöbb esetben meg van említve hogy "de gáz már ahogy kinéz", nem te írsz ilyeneket oké, én ezt nem is mondtam.
Mondtam korábban (vagyis írtam) elég érthetően fogalmaztam azt hiszem, hogy nekem se a grafika a legfőbb szempont, de azért szerintem lehet egy elvárható szint mindenki részéről, mint ahogy pl te is elvárod hogy egy játék bőségesen tartalmas legyen, úgy más nem várhatja el hogy hozzon egy bizonyos szintet? Mindegy nem is érdekel.
-
vegitossj7
addikt
tudtommal a dinamikus fény/árnyék még mindig a grafika része
de látom te szerinted sem probléma hogy ilyen, manapság elég alapdolgok hiányoznak.
vajon ruhafizikát kapunk? vagy Bethesdának kell még 1-2 generáció hogy esetleg oda is eljussanak?
a karakter, ne talán a ruha részletesen mint pl. GTA V, Unchartedek vizes lesz.
aztán ilyen komolyabb tesszellációba meg miegymásba bele se menjünk, mert az aztán már ténlyeg grafikahuszárkodásTermészetesen, semmi probléma, ha Bethesda teszi ezt.
Ugye bár mit számít, hogy a béna animációk mellett még ennyire se képesek.A Fallout 4 grafikaileg X360/PS3-nak felel meg.
Technológiailag meg PS2, bár tudtommal PS2-n a Chaos Theoryba is voltak már komolyabb effektek mint egy Skyrim vagy FO3-ban. -
mlinus
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
neked ez a gif a fétised? Egyébként hadd segítsek: ez a környezettel való interakciót(fizikát) szemlélteti, nem a grafikát. Mert ugye azt nem akarod bemagyarázni hogy a FEAR-nek jobb grafikája van mint a Bioshock Infinite-nek..?
-
vegitossj7
addikt
válasz
gtamate2
üzenetére
Pont az olyanok miatt, mint te tartunk itt:
Neked ez elfogadható.
Csak mondom hogy Fallout 4 is ez a szint lesz 2015-ben. -
gtamate2
veterán
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Legalább nem a grafikáról sírok minden topicban. mint egyesek. #2
Ez egy kemény világ, itt a grafika számít kizárólag, ugye? Az a helyzet hogy szerintem el sem bírod képzelni hogy milyen az amikor szeretsz játszani valamivel, de úgy igazán és az élményért teszed. Nem pedig hogy a grafikán élvezkedj.
vegitossj7: Senkit nem érdekel a gifed, nagyon ügyes vagy hogy megcsináltad. Ott van a bf4 ha grafikáról van szó, vagy az Assasin's Creed sorozat, Linkelni pedig ideje megtanulnod őstag létedre.
-
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Nem egészen. Senki nem szidta se a krájzis, se a BF grafikát... csak azok UNALMASAK. Üresek. Ha ezt nem érted, vagy neked ez fanboyság, akkor legyen. Lényeg, h itt a történet miatt játszod végig, kipróbálva a sok "elágazást" is benne.
Multiban visszasírom az ET:QW-t, ott volt komplex küldi a csapatnak.
vegitossj7: ne vedd meg. Ennyi. Van más, jön más, ott lesz a Battlefront is, az szép. ennyi.
-
alevan
őstag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Pedig a legtöbben a "fanboyok" közzül ponthogy nem kardoskodnak a grafika melett más topikokban sem.
-
Peat;)
veterán
Felőlem akár így is kinézhet, ez van, elején megijedtem hogy borderlands stílusra váltanak, aztán megnyugodtam. Csak annyit kérek, hogy szőrös hibák ne legyenek benne...de félek hogy ez túl nagy kérés.

-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Ezt érdekes a PS4 fanboytól hallani, aki alkalomadtán az XONE topikba jár trollkodni.
(#196) vegitossj7: Nem tudtam, hogy a két Metro játék számítana bármilyen etalonnak ezen a téren. Ha már, akkor talán érdemesebb lett volna a S.T.A.L.K.E.R.-t említeni inkább, ami vacsorára megeszi, reggel pedig kiűríti mindkét Metro-t.
A rendkívül frappáns riposztodra a terminálokkal kapcsolatban pedig csak annyit, hogy nagyjából 30 éve játszom, amikor a megjelenítés éppen hogy elkezdte kinőni a "kék téglalap kerget három piros kört" kategóriát, úgyhogy felőlem akár egy fehér téglalap is jelentheti a terminált, az a lényeg amit olvasok rajta, nem a kinézetére polírozom a bohócot – mindenesetre örülök, hogy átment a mondanivaló lényege.
De mondok jobbat, amit talán még te is képes vagy kipróbálni: kezdj el játszani egy játékkal (vagy kezdj el nézni egy filmet, ha az kevesebb szellemi megerőltetést okoz) úgy, hogy lenémítod. Például a Mafia 2 elejét, a téli várossal. Nicsak, hát nem majdnem teljesen eltűnt az atmoszféra, ha nem hallod a zajokat, az utcán beszélgető embereket, a "Let it snow"-t a rádióból?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Torrent meghívó kunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Pánik a memóriapiacon
- Házimozi belépő szinten
- Milyen routert?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- CRUCIAL 32GB (2x16GB) Pro OC DDR5 6400MHz CL32 WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6000MHz CL36 - WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

/
Pár éve a Deus Ex HR-re "bemelegítésnek" újra végigtoltam az első részt. Igazán azért volt kicsit unalmas, mert vagy 20. végigjátszása volt... ohhh, az is vanilla, semmi graf extra, talán csak a 16:9-re volt valami hegesztés. De erről is csitt, természetesen csak a BF8ultrán a király, ezeket véletlen indítottam el.