Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Mini-ITX
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kompakt vízhűtés
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gtamate2
üzenetére
Szerintem vegyél ki egy hét szabit, és az összes kommentemet gyűjtsd csokorba amit itt a ph-n írtam, aztán csinálj belőle egy yt-s videót, várom szeretettel, valami kis grofó zenét pattints alá. De aztán 1080p-s legyen a videó.Már bocs, de én nem személyeskedtem senkivel, és a hozzászólásaidat sem fogom átnézni hogy hova mit írtál, csupán annyit írtam hogy a legtöbb videójáték hírnél a grafika miatt megy a siránkozás, és a legtöbb esetben meg van említve hogy "de gáz már ahogy kinéz", nem te írsz ilyeneket oké, én ezt nem is mondtam.
Mondtam korábban (vagyis írtam) elég érthetően fogalmaztam azt hiszem, hogy nekem se a grafika a legfőbb szempont, de azért szerintem lehet egy elvárható szint mindenki részéről, mint ahogy pl te is elvárod hogy egy játék bőségesen tartalmas legyen, úgy más nem várhatja el hogy hozzon egy bizonyos szintet? Mindegy nem is érdekel.
-
vegitossj7
addikt
válasz
gtamate2
üzenetére
Pont az olyanok miatt, mint te tartunk itt:
Neked ez elfogadható.
Csak mondom hogy Fallout 4 is ez a szint lesz 2015-ben. -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mini-ITX
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen routert?
- Gumi és felni topik
- SSD kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest