Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peat;)

veterán

válasz oriic #290 üzenetére

Nekem máig a fallout2 az etalon és bár tuti meglesz a 4 de elég rossz nézni ahogy egyre távolodik attól. Ott a játékmenet, történet, a skillek valódi értéke vitte a hátán a játékot. Ez a craft rendszer egy mobiltelefonos játékérzetét kelti, hogy csak tápolj tápolj és tápolj....én nem a craft asztal fölött akarok nézelődni egy játékban és nem a páncélt fejlesztgetni örökké. Legyen 50 fegyver, 10 páncél, brutális árkülönbözetekkel oszt kész. A többit a játék, story, játékmenet vigye el a hátán.

Hát ez a játék nem ilyen lesz. Ami a borderlandsnek jól áll az nem áll jól mindennek és a kevesebb néha több. Ettől függetlenül tuti beszerzős.

Off: a witcher 3 is baromi jó játék lenne pl, de ott is van egy rakat fegyver, rúna, páncél, kérdőjelekkel tűzdelt térkép. Ezek nálam már olyanok a mai játékokban mint egy focimeccsen a labdatartás vagy szándékos labdakibikázások, felrúgások. Időzúzás, egy igazi és egyébként nagyon jó történetszál felaprítása. Remélem egyszer rájönnek a játékosok hogy már kicsit sok az ami most van, mert sajnos ők generálják ezt az igény hogy még a kutya bolhája is 99+ levelre fejleszthető....arrggghh kitomboltam magam.

Új hozzászólás Aktív témák