Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz dBLOOD #15 üzenetére

Hogy valami témábavágót is írjak. Elég csúnya, hogy egy két éves motorra írt játékhoz 1-1,5 hónap alatt két patch-et is ki kell hozni. Szimpibb a Valve módszere, inkább tovább dolgoznak egy játékon és halogatják a kiadást, de a hibák számát próbálják a minimumra szorítani, és nem patcheket dobálnak ki néha, hanem Steam-en keresztül amilyen gyorsan csak lehet javítanak minden mégis felmerülő hibát. Tipikusan 2-3 nap alatt.

Miért hangzik ostobán? Pontosan leírja a működési módot (gép, azaz sorozatlövésre alkalmas) és a teljesítménykategóriát (karabély). A rohamfegyver viszont semmit sem mond, szóval bugyuta elnevezés. A rifle eleve nem fegyvert, hanem huzagolt csövű puskát jelent.

Én rájöttem, mert van némi ismeretem a témában. Akinek nincs, az meg nem tudja hovatenni.

És az a fegyver van a játékban, amit katonaként használtál?

(Egyébként az oroszok ragaszkodása a nagy tárakhoz alapvetően a rossz kiképzési és alkalmazási módszereik miatt van. Meg kellene tanítani lőni a katonákat, akkor kisebb kapacitású tár is elég lenne, vagy sokkal hatékonyabbak lennének a katonák azonos lőszermennyiséggel. Minderre nagyon jó példa a Falkland szigeteki háború. A két szembenálló fél gyakorlatilag azonos AR-t használt, a britek mégis negyed annyi lőszert használtak el és több célt semmisítettek meg ezekkel a fegyverekkel.)

törölt tag

válasz dBLOOD #6 üzenetére

És mi is az a rohamfegyver? Mert ha az assault rifle-t sikerült így lefordítani, akkor a rossz, dilettáns fordítás. Magyar terminológiában gépkarabélynak hívják őket.

Egyébként anno az M16 20-as tárral lett rendszeresítve, a 7,62x51-es AR-ek szintén 20-25 lőszeres tárral.

Esetleg próbálj meg harcolni, hogy legyen a játékban Beta C-Mag. Egyébként 20 lőszer sok mindenre elég, ha az ember tud pontos egyeslővéseket leadni.

Új hozzászólás Aktív témák