- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
Rengeteg hiba nem gépfüggő (főleg a játékmenetet érintők).
-
Sokkal több ma már a hardver, változatosak a konfigok, nem lehet mindenre tesztelni, de az is igaz, hogy sok esetben sürgeti a kiadó a fejlesztőket.
-
bbandi
tag
Lehettél bizony, de a figters guild meg a thieves guild harcolt egymással (ettől még lehettél mindkettőnek a vezére, de csak úgy, ha fighters guildeseket átverted) A Morrowind főküldetése tényleg jobb volt, cserébe a guildes küldetések nagyon trék voltak (menj el ebbe és ebbe a dungeonbe, szerezd meg ezt, etc) az oblivioné se sokkal, de változatosabb. Ami gáz az oblivionban, az a veled együtt fejlődő világ, de ezt már 1000 helyen kifejtették. A legjobb skill rendszere pedig szerintem a gothic 3-nak van (a fallout3-ét még nem ismerem), de az tényleg egy bughalmaz.
-
kisho
senior tag
Ez most már szinte teljesen általános lett sajnos (mármint a bugosan kiadott játékok). Olyan érzés, mintha a játékosokat - vagy nevezzük őket inkább vevőknek, fizető ügyfeleknek - bétatesztelőként használnák fel... Az mondjuk tény, hogy a Half Life sorozatban elvétve voltak csak hibák, bár nem tartom fair dolognak egy eléggé lineáris (persze ettől még élvezetes) FPS játékot egy teljesen nyílt RPG-vel összevetni. Meg emlékszem olyanra, hogy a Counter Strike Source-hoz kiadtak valami javítást a Steamen, másnap meg még egyet, ami az előző "javítást" javította és ez többször is előfordult.
-
törölt tag
Hogy valami témábavágót is írjak. Elég csúnya, hogy egy két éves motorra írt játékhoz 1-1,5 hónap alatt két patch-et is ki kell hozni. Szimpibb a Valve módszere, inkább tovább dolgoznak egy játékon és halogatják a kiadást, de a hibák számát próbálják a minimumra szorítani, és nem patcheket dobálnak ki néha, hanem Steam-en keresztül amilyen gyorsan csak lehet javítanak minden mégis felmerülő hibát. Tipikusan 2-3 nap alatt.
Miért hangzik ostobán? Pontosan leírja a működési módot (gép, azaz sorozatlövésre alkalmas) és a teljesítménykategóriát (karabély). A rohamfegyver viszont semmit sem mond, szóval bugyuta elnevezés. A rifle eleve nem fegyvert, hanem huzagolt csövű puskát jelent.
Én rájöttem, mert van némi ismeretem a témában. Akinek nincs, az meg nem tudja hovatenni.
És az a fegyver van a játékban, amit katonaként használtál?
(Egyébként az oroszok ragaszkodása a nagy tárakhoz alapvetően a rossz kiképzési és alkalmazási módszereik miatt van. Meg kellene tanítani lőni a katonákat, akkor kisebb kapacitású tár is elég lenne, vagy sokkal hatékonyabbak lennének a katonák azonos lőszermennyiséggel. Minderre nagyon jó példa a Falkland szigeteki háború. A két szembenálló fél gyakorlatilag azonos AR-t használt, a britek mégis negyed annyi lőszert használtak el és több célt semmisítettek meg ezekkel a fegyverekkel.)
-
dBLOOD
tag
Szerintem a gépkarabély ostobán hangzik. Ennek ellenére nem hinném hogy az lenne a legfontosabb hogy hogyan "fordítottam", még te magad is "rájöttél" mire hivatkoztam.
Az a fegyver amit én használtam amikor katona voltam, 30 vagy 32-es tárral rendelkezett. -
ProEvoFan
nagyúr
jó lesz a patch, mert karácsonyra a játék magyar verziójával lepem meg magam
csak nehogy úgy járjon ez a magyarosított verzió mint a Far Cry2 és a Devil May Cry4, előbbi több hetet, az utóbbi meg több hónapot csúszott...nem is értem mi a francnak várnak ennyit vele
jah, a GRID magyar verziója is 1hónapot csúszott, pontosabban nem is magyar mert mire kijött MO-on, addigra lemaradt a magyarosítás róla...
-
törölt tag
És mi is az a rohamfegyver? Mert ha az assault rifle-t sikerült így lefordítani, akkor a rossz, dilettáns fordítás. Magyar terminológiában gépkarabélynak hívják őket.
Egyébként anno az M16 20-as tárral lett rendszeresítve, a 7,62x51-es AR-ek szintén 20-25 lőszeres tárral.
Esetleg próbálj meg harcolni, hogy legyen a játékban Beta C-Mag. Egyébként 20 lőszer sok mindenre elég, ha az ember tud pontos egyeslővéseket leadni.
-
Morden24
nagyúr
Emlékeim szerint Morrowind-ben is lehettél több Guild-nek a tagja, bár ebben nem vagyok biztos. Viszont ott nekem sokkal élőbbnek tűnt a környezet, mint az Oblivionban, arról nem is beszélve, hogy a sztori szerintem jobb volt, mint a tizenkettőegytucat Obliviongate-csukogatás... ezt a részét szerintem nem találták el.
Az Elder Scrolls karakterfejlődése még mindig az egyik legjobb szerintem, csak az a baj, hogy sok embernek túl szerepjáték és nem elég akció (nem a leghűdejobb a harcrendszer), másoknak (mint nekem) meg nem elég interaktív a világ. -
Skynet258
veterán
Ja, ezeket a szinteket feljebb tolhatnák, én is elértem a 20-at, és ennyi, itt vége. A történetben meg még sehol nem vagyok, most megyek majd a második helyszínre, amit megjelöltek, hogy ott a fater...
Ja, meg a másik, hogy nem gondoltak azokra, akik csak úgy fel akarják fedezni a világot... mert mint mondtam, a történet még sehol, a világ egy részét sem fedeztem még fel, de már gatling laser, 50 kézigránát, 4500 pénz, meg úgy 60 stimpak van az inventoryban... Egyszerűen nem éri meg tovább kalandozni, eddig hajtottak ezek a dolgok, na meg a fejlődés, erre mind huss, mintha elvágták volna. Nem kéne több csak még kb. 10 level, el is lennék akkor pont.
-
-
dBLOOD
tag
Ezt nem értem, egy patch már kijött hozzá...
Nyilván nem fogják megoldani patch-el, de jó lenne a maximális szintet, illetve a skill-levelt feljebb emelni. A világ nagy, de normálisan nehéz így végigjárni. Azonkívül ezeket a repülő testeket is megoldhatnák, iszonyatosan ostobán (és nem utolsó sorban irreálisan) néz ki amikor egy 10mm pistol-os feljövéstől a levegőbe emelkedik és repül néhány métert egy test.
Mellesleg nyilván ezek sem láttak még rohamfegyvert közelről (vagy én nem láttam eleget), harmincnál kevesebb lőszert tartalmazó tárral még nem láttam rohamfegyvert. -
El is kell hozzá...
-
Morden24
nagyúr
A személyes véleményem nem éppen jó az Obliról (jó lett volna a játék nagyon [számomra], ha 2 alapvető dolog jobban van megoldva: az élővilág és a kapcsolati rendszer; az élővilág gáz, szerintem ciki, hogy több démonnal, mint őzzel vagy farkassal lehet találkozni, a kapcsolati rendszer meg nagyon árkádos lett... szerintem magát komolyan vevő szerepjátékhoz nem illik, hogy a guildeknek nincsen egymásra hatásuk, tehát lehetek a Brotherhood legdurvább assassin-ja, ez egyáltalán nem zavarja a mágusligát abban, hogy archmage legyek ésatöbbi).
Mindettől függetlenül most nem konkrétan a játékról beszélek, hanem arról, hogy kardinális méretű bughalmaz volt, amikor kijött, de úgy, hogy még Boxon is fagyott, ahogy hallottam. Arról nem beszélve, hogy rengeteg volt a gameplay bug, ami nagyon tré. Ha van egy frafikai biszbasz hiba, az engem nem érdekel, de az már inkább, amikor nem tudok tovább játszani, mert mondjuk nem jelenik meg a küldetés tárgya/személye.
Szerencsére Fallout-ban ilyesmivel még nem találkoztam, bár még nagyon az elején járok, de alapos vagyok
-
-
Morden24
nagyúr
Nem árt, mert tényleg iszonyat jó program, és nekem is nagyon bejön, de sok a bug benne. Amolyan Bethesdás a dolog, hála az égnek nem akkora kalap szar, mint az Oblivion volt, de azért javítani van mit rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest