- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hogy valami témábavágót is írjak. Elég csúnya, hogy egy két éves motorra írt játékhoz 1-1,5 hónap alatt két patch-et is ki kell hozni. Szimpibb a Valve módszere, inkább tovább dolgoznak egy játékon és halogatják a kiadást, de a hibák számát próbálják a minimumra szorítani, és nem patcheket dobálnak ki néha, hanem Steam-en keresztül amilyen gyorsan csak lehet javítanak minden mégis felmerülő hibát. Tipikusan 2-3 nap alatt.
Miért hangzik ostobán? Pontosan leírja a működési módot (gép, azaz sorozatlövésre alkalmas) és a teljesítménykategóriát (karabély). A rohamfegyver viszont semmit sem mond, szóval bugyuta elnevezés. A rifle eleve nem fegyvert, hanem huzagolt csövű puskát jelent.
Én rájöttem, mert van némi ismeretem a témában. Akinek nincs, az meg nem tudja hovatenni.
És az a fegyver van a játékban, amit katonaként használtál?
(Egyébként az oroszok ragaszkodása a nagy tárakhoz alapvetően a rossz kiképzési és alkalmazási módszereik miatt van. Meg kellene tanítani lőni a katonákat, akkor kisebb kapacitású tár is elég lenne, vagy sokkal hatékonyabbak lennének a katonák azonos lőszermennyiséggel. Minderre nagyon jó példa a Falkland szigeteki háború. A két szembenálló fél gyakorlatilag azonos AR-t használt, a britek mégis negyed annyi lőszert használtak el és több célt semmisítettek meg ezekkel a fegyverekkel.)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest